Akşener: Devlet Bahçeli başkanlık desteğini çeksin aday olmayacağım!

Meral Akşener... Hedefteki isim... MHP'nin genel başkan adaylığını açıkladığından beri hakkında neler denmedi ki... MHP'yi iktidara taşıyacağını söyleyen herkese kapı açılmalıdır...

Meral Akşener... Hedefteki isim... MHP'nin genel başkan adaylığını açıkladığından beri hakkında neler denmedi ki... MHP'yi iktidara taşıyacağını söyleyen herkese kapı açılmalıdır hâlbuki... Ama kim adaylığını açıkladıysa, hepsini birilerinin adamı olmakla suçladılar... Hiçbirini de ispat edemediler. Halkta karşılığı olduğu görülünce, olağanüstü kongre kararlarının hayata geçirmemesi için "Hükûmet"e yanaştılar, partiyi bitirme pahasına, başkanlık için, ne istedilerse vereceklerini söylediler. Önceki bütün sözlerini yuttular, 180 derece döndüler.

Son zamanlarda Meral Akşener'den sık bahsedilmeye başlanınca yine akıl almaz suçlamalar başladı.

Meral Akşener'le son suçlamaları konuştuk.

- Meral Hanım son zamanlarda yine gündemdesiniz. Size neden bu kadar yükleniyorlar?

- 15 Temmuz kalkışmasına kadar, o zaman MHP genel başkanlığına altı aday vardı, dördümüz çok aktif çalıştık. MHP'de kurultay istedik. 548 üst kurul delegesinin imzasını aldık. Hukukî süreçleri biliyorsunuz. Sonuç itibarıyla çalışmalarımıza devam ettik. Sadece ben 37 ile gittim. Halkın müthiş bir teveccühü vardı. Ondan sonra darbeye teşebbüs edildi. Arkasından aynı gece, bugün tutuklanacak, yarın gözaltına alınacak şeklinde benimle ilgili bir linç başladı. Altı ay oldu, bu süreç kimi zaman hafifliyor, kimi zaman yoğunlaşıyor. Milliyetçi İş Adamları Derneği'nin davetlisi olarak Antalya'ya gittim. Arkadaşlarımızın kurduğu bir sivil toplum örgütü bu. İki gün kaldım. Çok kalabalık ve canlı bir topluluğa hitap ettim. Sadece başkanlık konusundaki fikirlerimi paylaştım. Başkanlığa "hayır" diyeceğimizi açıkladık ve döndük. O andan itibaren yoğun bir saldırıya maruz kaldım.

En çok sövenler en kallavî FETÖ'cü!

-Bu saldırı daha çok hangi taraftan? Beştepe tarafından mı, Balgat tarafından mı?

-İki taraftan da... Şimdi şöyle bir durum var: "Havuz medyası" denilen kesimin zaten nöbetçi yazarları var. Mutlaka gün aşırı sövüyorlar, hakaret ediyorlar, iftira atıyorlar. Ama onun dışında bu nöbetçi yazarlara katılan kişiler var. Onlar da şöyle: En ağır söven, en ağır hakarette bulunan ve en ağır iftirada bulunanlara baktığım zaman hepsinin geçmişte en kallavî FETÖ'cü olduğunu görüyorum. Bunlar ıslah-ı nefis ettiklerini ifade edebilmek için bana vuruyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar