15 Temmuz'un "ortak" hedefi!

Gazeteci Hakan Aygün'ün "15 Temmuz sırları" adlı kitabı çıkıyor. Tam bir kaynak niteliğinde olan kitapta, Aygün, konu ile ilgili bütün tartışmalarla birlikte; "15 Temmuz tiyatro muydu?", "15 Temmuz başarılı...

Gazeteci Hakan Aygün'ün "15 Temmuz sırları" adlı kitabı çıkıyor. Tam bir kaynak niteliğinde olan kitapta, Aygün, konu ile ilgili bütün tartışmalarla birlikte; "15 Temmuz tiyatro muydu?", "15 Temmuz başarılı olsaydı Başbakan kim olacaktı?", "Ahmet Davutoğlu 15 Temmuz'da neden Konya'dan Ankara'ya askeri uçakla geldi?" "ABD darbeyi, Suriye'deki Kürt devletini kurmak, böylece Kürt koridorunu tamamlamak için mi tetikledi?", "15 Temmuz gecesi, MHP'lilere genel merkezden gönderilen ilk mesajda, neden 'sokağa çıkmayın, askere direnmeyin' denildi? gibi konulara cevap aradı.

Balyoz mağdurlarından emekli tuğgeneral Süha Tanyeri'nin de "Balyoz Kurgusu" kitabı çıktı.

Tanyeri, kitabının son bölümünde, AKP'li Abdurrahman Kurt'un, CNN'deki, "Amerika, cemaat ve biz askeri vesayeti bitirmek için birlikte çalıştık" sözlerine atıfta bulunarak, "Darbe girişiminden sonra müşterek hedefe ulaşmış oldular. TSK güç ve itibar açısından dibe vurmuş oldu. Balyoz ve diğer kumpas davaları ile başlatılan sürecin hedefi buydu" diyor.

Binali Bey'in notu!

MHP genel başkan adaylarının toplantılarına örgütlü bir şekilde saldırıda bulunuluyor! Bu durum Başbakan Binali Yıldırım'a sorulduğunda, "Biz İçişleri Bakanlığı'mıza kesin talimat verdik. Her türlü programı kim yapmak istiyorsa, muhalif, müzahir, kim olursa olsun, yer temini konusunda herhangi bir kısıtlama olmayacak. Ayrıca toplantının genel asayişini, toplantının yapılmasını engelleyici faaliyetlere de müsamaha gösterilmeyecek. Bunlar çok net bir şekilde söylendi." diye cevap verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.559 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.092 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 879 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar