MOODY’S: Asıl savaş yeni başladı, uyanık olun...

Dünyayı yöneten “küreselci güçler” için gezegenimiz yuvarlak değil, üçgendir. Merak eden, 15 Temmuz hain saldırısının sembolü haline gelen 1 ABD Doları’nın arkasındaki...

Dünyayı yöneten “küreselci güçler” için gezegenimiz yuvarlak değil, üçgendir. Merak eden, 15 Temmuz hain saldırısının sembolü haline gelen 1 ABD Doları’nın arkasındaki piramide bakabilir. Kişisel ve ulusal çabalarınızla o piramidin bir yerlerinde yer alabilirsiniz ama, en tepesinde asılı duran ve gözü barındıran nokta, sanayi devriminden bu yana insanlığı kontrol altında tutma gayretindeki bir-kaç ailenin elindedir.

O aileler, şimdi, hepimizin ulus devletlerimizden vaz geçmesini, ata topraklarımızda, ellerinde muazzam nakit biriktirmiş şirketlerin kölesi olmamızı istiyorlar.

“Dördüncü Sanayi Devrimi” hamlesi planlayıp,  aslında her hangi bir karşılığı olmayan ABD Doları ile tek para birimli, devletleri yönetiyor görünen kadroların ise, dev şirketlerin halkları uyutan yan unsurları haline gelmiş bir dünyayı arzu ediyorlar.

Dünyanın 3 büyük kredi derecelendirme kuruluşuna sahipler, eğer sistemin içindeyseniz sizi, ateş üzerinde ısıtılmış sac tavada terbiye edilen bir ayıya çevirebilirler. Bu kuruluşlardan Moody’s’in iki gün önce Türkiye için olumlu uzman görüşü açıklayıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BM’deki konuşması ve tüm temaslarında “dik duruşunu” gördükten sonra notu indirmesinin bir anlamı var mı, var, çünkü, “direnen liderler ve direnen milletler” istemiyorlar!..

Güçlerini gözümüzün içine sokuyorlar: Yalanlara dayanan işgal gerçekleştirip Irak’ı, devamında Libya’yı yok ettiler. Şimdi, Suriye’deki savaşı uzatıp gaddarlaştırarak tüm dünya halklarını kanlı tablolarla korkutmaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yunan'ı ezdirmez, İsrail'i tehdit ettirmezler… 14 Eylül 2020 | 1.217 Okunma “Vekil devletler” çağında biz gidersek, İsrail de gider… 10 Eylül 2020 | 2.558 Okunma Bunun için “Yeniden Kuvvayı Milliye Ruhu” diyoruz… 07 Eylül 2020 | 2.597 Okunma S-400'leri derhal aktive edin, bunu da duyurun!.. 03 Eylül 2020 | 3.428 Okunma Bugün Trablus'ta en kritik gün… 31 Ağustos 2020 | 3.685 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar