Magazin Postmodern Büyüdür

Küçük bir okurumun sorusuyla durumu fark ettim.“Ünlü bir model, bir Türk yazarla birlikteymiş, haberin var mı?”Küçükler, büyüklerle mukayese edilemeyecek kadar dürüst olurlar. Küçükler...

Küçük bir okurumun sorusuyla durumu fark ettim.

“Ünlü bir model, bir Türk yazarla birlikteymiş, haberin var mı?”

Küçükler, büyüklerle mukayese edilemeyecek kadar dürüst olurlar. Küçükler tarafından yönetilseydik daha ilginç ama kesinlikle daha dürüst bir dünyada yaşıyor olurduk. Küçükler ne izledikleri ve ne dinledikleri konusunda açık yüreklilikle konuşmaktan hiçbir zaman çekinmezler. O da öyle yaptı ve bana bu olaydan instagram hesabı dolayısıyla haberdar olduğunu söyledi. “Ne sanıyorsun? Bütün sosyal medya bunu konuşuyor.” diye de ekledi.

Günümüz toplumunda internet kullanıyorsanız tam olarak farkına varamadığınız bir magazinel cezaevinin içinde yaşıyorsunuzdur. İnternetten haber okurken, alış veriş yaparken, yemek siparişi verirken, gideceğiniz güzergahı saptamaya çalışırken bile magazinin nefesini ensenizde hissedersiniz. Magazin bütün şehvetli kışkırtıcılığıyla okuduğunuz mühim haberin hemen bitişiğinde sizi baştan çıkarmak için beklemektedir.

Pekiyi, magazinel tutsaklığın boyutları nedir? Veya magazin nedir?

Aslında magazin, ülkenin yüksek standartlara sahip kent soylu sınıfının yaşam tarzıyla kitleyi büyüleme uğraşıdır. Bu nedenle dünyanın neresine giderseniz gidin, magazinde daima, toplumdışı kişisel ve ahlaki ölçülere sahip popüler tiplere yer verilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bireysel Silahlanma İhtiyacı ve “Kötü Adam” Gerçeği 23 Mart 2024 | 46 Okunma Seçim 16 Mart 2024 | 49 Okunma Düşüş! 09 Mart 2024 | 153 Okunma Hukuk 02 Mart 2024 | 75 Okunma Karanlığa Küfredeceğine Bir Mum Yak 24 Şubat 2024 | 77 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar