Tüm FETÖ şüphelilerine ‘Adil Öksüz olabilir’ gözüyle bakmalı!

Zaman zaman kendisini dindar olarak tanıtan kişilerin, itirazları ile karşılaşıyoruz.. “Masum insanlar, mağdur oluyor” diyorlar.. FETÖ soruşturmalarında, bazı kişilerin haksız yere suçlandıkları, at...

Zaman zaman kendisini dindar olarak tanıtan kişilerin, itirazları ile karşılaşıyoruz.. “Masum insanlar, mağdur oluyor” diyorlar..

FETÖ soruşturmalarında, bazı kişilerin haksız yere suçlandıkları, at izinin it izine karıştığı, medyanın da sessiz kaldığı eleştirileri yapılıyor..

Bu eleştirilerden eminim büyük çoğunluğu da bize geliyor..

Çünkü bu konuda en fazla beklentiye muhatap olan da, dürüst çizgisi ile kendisini ispat etmiş olan Akit gazetesi.

“İnananların yüz akı olduğunuzu söylüyorsunuz.. Haksızlıkları niye yazmıyorsunuz” diyorlar..

Tabii ki, bu itiraz ve eleştirilerin büyük çoğunluğunun, takıyyecinin kralı olan FETÖ’cülerden geldiğine ve bir algı operasyonu amaçlı olarak bizim iyiniyetimizi istismar etmeye çalıştıklarına inanıyorum..

Ama FETÖ’cüler ne yaparlarsa yapsınlar. İyiniyeti ne kadar istismar ederlerse etsinler.. 15 Temmuz’da acımasızca şehit ettikleri sivil insanlarımıza uyguladıkları şiddeti gözlerden kaçırmak için hangi numaralara başvururlarsa başvursunlar..

Biz yine, tek bir kişinin dahi, haksız yere FETÖ’cü suçlamasına muhatap olmaması için, konunun üzerine dikkatle gidilmesi uyarısını yapmayı bir vazife biliyoruz..

Bu kapsamda, önceki gün ilginç bir yargı haberimiz vardı..

Antalya Bölge Adliye Mahkemesi, yerel mahkemenin verdiği “ByLock programı indiren kişinin 6 sene hapis cezasına çarptırılması” kararını bozulmuştu..

FETÖ’cüler bu haberimizi hemen alıp, istismara soyunmuşlar..

Ben kendilerine hatırlatayım..

Bölge Adliye Mahkemesi’nin kararı, FETÖ’cüler lehine değil, tam aksine, onların aleyhine..

Evet, dışardan baktığınızda, FETÖ’cü olduğu gerekçesi ile bir kişiye verilen 6 yıllık mahkumiyet kararı bozulmuş..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.340 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.196 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.334 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.340 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.037 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar