O skandal ifadeleri, CHP’nin resmi sitesinden aldım!

Dün bazı internet sitelerinde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni gafı” şeklindeki haberi okuyunca, samimi söyleyeyim, inanmadım. “Kim bilir hangi muzibin işidir.. Anayasa değişikliği henüz daha...

Dün bazı internet sitelerinde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni gafı” şeklindeki haberi okuyunca, samimi söyleyeyim, inanmadım.

“Kim bilir hangi muzibin işidir.. Anayasa değişikliği henüz daha taslak haline bile getirilmeden, belki de bambaşka bir modelin tartışıldığı zamanlarda yapılan bir açıklamayı, yeni yapılmış gibi göstermişlerdir” diye düşündüm..

Baktım; Kemal Bey’e atfedilen ve anayasa değişikliğinden bîhaber olduğunu gösteren sözler, iddialı şekilde yayılıyor..

Kendi kendime şöyle düşündüm: “İşe bak.. Ben ciddi ciddi anayasadaki yenilikleri irdelemeye çalışırken.. Madde madde anayasa değişikliğini tahlil etmeye çalışırken.. ‘Hayır’cıların lideri, değişikliği hiç okumamış bile.. Boşver madde madde tahlili.. Kemal Bey’i yaz” dedim, kendi kendime..

Ama, internetteki bilgilerle Kemal Bey’e “okumadığı değişikliğe hayır oyu verme” suçlaması yaparken..

“Biz dinlemediğimiz bir konuşmaya yorum yapıp gülünç duruma düşebiliriz” diye de..

Kendimi sorguluyordum..

Nihayet, “Şu konuşmayı bir dinleyeyim” dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 2.582 Okunma “Lale Devri”ni gerçekte kim yaşıyor? 18 Nisan 2024 | 2.199 Okunma Haydi jet yakıtçılar, siz de “unutmayacağız” diyebiliyor musunuz! 17 Nisan 2024 | 1.334 Okunma Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz! 16 Nisan 2024 | 4.340 Okunma Helal olsun İran’a! 15 Nisan 2024 | 4.038 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar