2 yıl önceki paralel iftirasına sarılanlar!

17 Aralık darbesinden önce idi.. Paralel medyanın altın madencisi Akın İpek’in sahibi olduğu Bugün gazetesinde, Adem Yavuz Arslan isimli, sonradan ABD’ye kaçan bir paralel temsilci!.. Akit’e çamur...

17 Aralık darbesinden önce idi.. Paralel medyanın altın madencisi Akın İpek’in sahibi olduğu Bugün gazetesinde, Adem Yavuz Arslan isimli, sonradan ABD’ye kaçan bir paralel temsilci!..

Akit’e çamur sıçratmaya kalkışmıştı..

“Akit’in matbaasında şu gazete basılıyor” demişti..

Cevabını almış, oturmuştu..

“Akit’in matbaası” palavrasını, sonradan “Yanlış olmuş, Dergah Ofset imiş”diye çevirmişti.. 

Sonra.. Dergah Ofset’in de o gazeteleri basmadığını ispatlayınca, sesini kesip, ABD’ye yol almıştı..

Şimdi, aynı yapının yönlendirdiği bir internet sitesi, 2 yıl önce paralelin ortaya attığı ve cevabını aldığı o iftira üzerinden, “Yeni duyduk” diyerek Akit’e çamur sıçratmaya çalışıyor..

Hiç lafı eğip bükmeden söyleyelim..

Çiğ yemedik ki, karnımız ağrısın..

Bu ülkede, Emin Çölaşan’lar bile “Apo asılmasın” diye yazılar döktürürken.. Akit, “Yargının idam kararı yerine getirilmeli” diye manşetler attı.. Bu yayınları sebebi ile, Akit gazetesi, keleşle tarandı..

Biz ağacın kovuğundan dün çıkmadık..

26 yıl önce haftalık dergi Cuma’yı yayınlamaya başladık.

23 yıldır günlük gazete çıkartıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’e silah satan Almanya’yı da protesto etsenize! 23 Nisan 2024 | 2.971 Okunma Nice fotoğraflar vardır ki “füze”den güçlüdür 22 Nisan 2024 | 3.941 Okunma İçimi sızlatan: “Hah hah ha” 21 Nisan 2024 | 2.868 Okunma Marksistler de Kemalistler de tel tel dökülürken!.. 20 Nisan 2024 | 1.667 Okunma Şecaat arzederken CHP’li başkan, sirkatin söyler! 19 Nisan 2024 | 3.099 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar