Hükümetin elindeki dehşet görüntüleri

AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır adayı Galip Ensarioğlu, dün su katılmamış bir psikopatlığı ifşa etti. Öğrendik ki hükümetin elinde ürpertici bir PKK vahşetine ait görüntüler...

AK Parti MKYK üyesi ve Diyarbakır adayı Galip Ensarioğlu, dün su katılmamış bir psikopatlığı ifşa etti. Öğrendik ki hükümetin elinde ürpertici bir PKK vahşetine ait görüntüler var. 

Geçen hafta Silvan'da yaşanıyor. Diyarbakır Çermikli'de bir polisi roketatar ile şehit ediyor teröristler. Daha sonra da kepçenin içerisinde benzin döküp defalarca yakıyorlar.
Galip Bey, Şırnak'taki ceset sürüme olayını affedilemez bulduğunu söylerken o görüntüleri istismar edenlere cevaben gündeme getiriyor bu vakayı.
Sözlerinin devamı şöyle:
"Çermikli hemşerimiz bir avuç küle dönüştü. Ölmüştü, roketle ölmüştü, çekim yapılıyordu, bu çekimler elimizde bunu yayınlayamayız. Defalarca benzin götürülüp üzerine dökülüyor ve tekrar tekrar yakılıyor. Yani kalkıp kim kime insanlık dersi verecek. Her türlüsünü reddediyor ve lanetliyoruz..."
Haklı bence de. Şırnak'ta öldürülen teröristin cansız bedeninin polis aracına bağlanıp yerlerde sürüklenmesi için herkesin konuşmaya, tepki göstermeye, kınamaya hakkı var. Ama PKK ve taraftarlarının ağızlarını bile açmaya, tek kelime etmeye hakları yok.
Yine de Galip Bey'in bahsettiği o korkunç görüntülerin ortaya çıkmasından yana değilim.

* * *

İster gerçeğin karartılması olarak görün, isterseniz halktan saklama talebi diye bakın. O görüntülerin yayınlanmasından zinhar sakınılması gerektiğini düşünüyorum.
Çok neden sıralayabilirim. Sadece şu birkaçını saymak bile yeter.
Çünkü terörle mücadele bir 'kim daha barbar' müsabakası değildir...
Çünkü PKK'nın nasıl gaddar ve hunhar bir cinayet şebekesi olduğunun ispata ihtiyacı yok...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçimde paso fitne neyi saklıyor? 29 Mart 2024 | 517 Okunma Batsın böyle Gazze yalanlamaları 28 Mart 2024 | 1.315 Okunma İkinci Öcalan mektubu vakası 27 Mart 2024 | 4.931 Okunma Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 1.265 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 500 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar