Erdoğan’ı yalnızlaştırma planı

EĞER yazılıp çizildiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnızlaştırmak için bir plan yapılmışsa... Ve eğer bu sinsi planın arkasında şeytani bir 'üst akıl' varsa...Bugünlerde kendi...

EĞER yazılıp çizildiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnızlaştırmak için bir plan yapılmışsa...

Ve eğer bu sinsi planın arkasında şeytani bir 'üst akıl' varsa...
Bugünlerde kendi mahallesinin uyarılarına karşı güya savunmak için Erdoğan'ın üstüne kapananlar, tam da ona çalışıyor.
Müdafaa hattı diye çevresine dikenli tellerle barikat kuran, sağduyuyla arasına set çeken, en pespaye zırvalarla sağa sola küfür kıyamet saldıran, beş paralık o infaz mangaları var ya, işte onlar hep o üst aklın kullandığı 'yalnızlaştırma' ajanlarıdır. Planı onlar uyguluyor.
Erdoğan'ın "Bana yeter" dediği milletin mevcudundan her gün üçer beşer adam eksiltiyorlar.
Etrafına güya koruma duvarı örenler, onu kalın duvarlarla gerçeklik düzleminden ayırıp başka bir düzleme, bir vehim ve vesvese dünyasına hapsediyor.

* * *

Düşünün ki yüzde 52'yle cumhurbaşkanı seçileli daha bir yıl bile olmadı. Kurduğu parti, son seçimlerde yüzde 41'e yakın oy aldı. Ülkenin tartışmasız en güçlü, en muktedir adamı. Bir işaretiyle milyonları peşinden sürükleyebiliyor. Hâlâ açık ara en popüler siyasi lider. Sayısal destekte yanına yaklaşacak ikinci bir kişi yok.
E insaf! O da yalnızsa, ona da yalnızlık türküleri yakılacaksa zavallı diğerleri hangi duyguları sömürsün, neyi istismar ederek kendilerini acındırsınlar?..
Bir şiir okuduğu için Pınarhisar Cezaevi'nde 4 ay yattı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı elinden alındı. Siyasetten men edildi. En yalnız, en yasaklı ve en kara günleriydi.
Kanal 7 temsilcisi olarak Washington'da

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batsın böyle Gazze yalanlamaları 28 Mart 2024 | 1.110 Okunma İkinci Öcalan mektubu vakası 27 Mart 2024 | 4.790 Okunma Uzay yolculuğu seçim göz boyaması mıydı? 26 Mart 2024 | 1.264 Okunma Ramazanda da ilahi dinlenmiyorsa 23 Mart 2024 | 499 Okunma Yeni Çözüm Süreci'nin işaret fişekleri 22 Mart 2024 | 1.546 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar