Bütün fesatların maskesi

Ne demiş Putin? “Sorun çok daha derin” demiş. Müthiş bir keşifte bulunmuş.  Neymiş derin olan sorun? “Türkiye’nin mevcut yönetiminin, belli yıllardan beri kasten yürüttüğü...

Ne demiş Putin? “Sorun çok daha derin” demiş. Müthiş bir keşifte bulunmuş. 

Neymiş derin olan sorun?

“Türkiye’nin mevcut yönetiminin, belli yıllardan beri kasten yürüttüğü politika ile ülkesini İslamlaştırıyor” olmasıymış.

Üstelik “bunu sadece Rusya değil, bütün dünya görmekteymiş.”

“Onlar da İslam’ı destekliyorlarmış ve desteklemeye devam edeceklermiş ama burada asıl söz konusu olan, radikal akımlarmış...”

Putin bu söylemle neyi kamufle ediyor?

Suriye’deki varlığını. Oradaki emperyalist hedeflerini. Orada insanların üzerine yağdırdığı misket bombalarını.

Kimse Putin’e “Niye oradasın arkadaş?” diye sormasın zinhar. Hemen bir “Radikal İslam” heyulası oluşturulur ve tüm bombardımanların, tüm emperyalist hesapların kamuflajı gerçekleştirilmiş olur.

Esed de bütün zulümlerini böyle bir kamuflajı kullanarak gerçekleştiriyor.

Peki soralım Putin’e:

- Ukrayna’da, Kırım’da, Gürcistan’da hangi radikal İslam vardı?

Putin’in Türkiye ile ilgili sözleri, içinde nasıl bir fesat beslediğinin de tipik göstergesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yan yana otururken, içinde böyle bir fesat barındırdığı tahmin edilebilir miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekonomide geldik “dipsiz kuyu”ya... 28 Mart 2024 | 2.423 Okunma Yarı yarıya düşüş işaret mi? 26 Mart 2024 | 6.657 Okunma Gazze için bir şey yapamama hali 24 Mart 2024 | 802 Okunma İstanbul için farklı bir kayyım formülü mü? 22 Mart 2024 | 1.319 Okunma Bahçeli buralara nasıl geldi? 21 Mart 2024 | 5.566 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar