Müthiş hesaplaşma

Burnunuzu tahmin edemeyeceğiniz kadar sürteriz” diyorlar.“Ayağımıza basmak mı, bizim oyunlarımızı deşifre etmek mi, küresel oyunculuğa soyunmak mı, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan...

Burnunuzu tahmin edemeyeceğiniz kadar sürteriz” diyorlar.“Ayağımıza basmak mı, bizim oyunlarımızı deşifre etmek mi, küresel oyunculuğa soyunmak mı, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getiririz.” diyorlar.

“One minute ha! Parmak göstermek ha! Bize ha! Ortadoğu’da bağımsız oyunculuk ha! 100 yıllık parantezi kapatmak ha! Ölümlerden ölüm beğenin öyleyse! Siz bizi tanımamışsınız daha. Gününüzü gösteririz size!” diyorlar.

“Haddinizi bilin” diyorlar.

“Ayrı oyun planı ha! Mısır’a bakın sınırlarınızı görün. Suriye’de oynadığımız oyun, daha başınıza neler getirebileceğimizin işareti olmadı mı?”diyorlar.

“İçinizle oynarız, diyorlar. Terör örgütünü terör örgütü olmaktan çıkarır, başınıza bela ederiz” diyorlar.

“Türkiye’nin içinden ‘Terörist Türkiye’ kampanyasını küresel boyuta taşıyacak adamlar bulur, sizin şahsınızda Türkiye’yi vurabiliriz” diyorlar.

“Çözüm süreci, Kürtlerin gönlünün kazanılması vs gibi tüm çabalarınızın bir anda hak ile yeksan olacağı fitne tohumları ekeriz, aklınız şaşar”diyorlar.

“İyi bildiniz, bunun adı ‘üst akıl oyunudur’, ama hadi gelin de bozun bakalım bu oyunu! Siz kiminle aşık attığınızın farkında değilsiniz” diyorlar.

“Halka güveniyorsunuz, ama öyle kampanya yürütürüz ki altınızdan halkın kayıp gittiğine tanık olursunuz. IŞİD’le oynarız, PYD ile oynarız, Esed’le, Sisi ile oynarız, terör örgütü üretir, onunla savaşır gibi gözüküp, bölgede Türkiye’nin bütün etkinlik alanlarını yok ederiz, sadece dövünürsünüz”diyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bardakoğlu’nun mülakatı - Bilim insanları konuşmalı 19 Nisan 2024 | 1 Okunma Erdoğan için zor zamanlar 18 Nisan 2024 | 5.182 Okunma İsrail ya da Amerika İran’ı dövseler... 16 Nisan 2024 | 1.042 Okunma Atatürk anayasası-1924 14 Nisan 2024 | 635 Okunma Sonuca üzüldüm mü sevindim mi? 12 Nisan 2024 | 2.508 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar