Çakala bak!

Müseccel bir FETÖ’cü bu satırların yazarını özel takibe almış, her gün sosyal medya hesabından laf sokup duruyor. Bir tarihte, “geri dönüşü olmayan gazeteciler” arasında...

Müseccel bir FETÖ’cü bu satırların yazarını özel takibe almış, her gün sosyal medya hesabından laf sokup duruyor.

Bir tarihte, “geri dönüşü olmayan gazeteciler” arasında sıralamıştı.

Demek istiyordu ki, “Öyle hatalar yaptı, kendisini öyle açığa düşürdü ki, bir gün hizmet hareketi kazanacak ve onun geri dönüşüne fırsat olmayacak.”

Demek ki, hâlâ umut taşıyorlar...

Demek ki bazı kişilerin bir gün karşılarında el pençe divan duracaklarını sanıyorlar.

Demek ki hâlâ kazanacaklarına inanıyorlar.

Mesele ne?

Dünkü yazımda, İsviçre’deki “FETÖ izi”ni kurcalamış, firari gazeteci Ekrem Dumanlı’nın “izinle” Avrupa ülkelerinde (özellikle Belçika’da) dolaştığını söylemiştim.

Çakal hükmünü yapıştırıyor hemen: “Ahmet Kekeç’in İstihbaratı tahmin edilemeyecek kadar güçlüymüş meğer...”

Bu rezili kafaya takmamın nedeni şu:

Bir aralar civarımda dolaşıyor, arkadaşlık tesis etmeye çalışıyordu. Birkaç defa çalıştığım gazetede ziyaretime gelmişti. Şiirden, edebiyattan, ortak tanıdıklardan konuşmuştuk. Mukabelede bulunamamıştım, daha doğrusu ziyaretine gidememiştim, belki de gitmek istememiştim ama onun çabalarıyla oluşmuş hukuka da hep riayet etmiştim. Rezillikleri ortaya çıktığı halde o hukuku yıkacak bir davranışta bulunmamıştım. Sadece uzak durmuştum.

Hâlâ o “hukuk”a riayet ediyorum ve “mağdur” zırlamalarıyla karşılaşmamak için aleyhinde bile bulunmuyorum.

Benden ırak olsun da, ne hali varsa görsün.

Fakat rezil adam (bu tanımlamayı fazlasıyla hak ediyor artık) durmuyor, “fişlemeci” abilerine servis yapmaya devam ediyor; aralarında bazı eski tanıdıklarının da bulunduğu FETÖ karşıtı gazetecileri takibe alarak “cürümlerini” listeliyor; yani onlar hakkında “suç dosyaları” oluşturuyor.

İhanetini ispiyonculukla taçlandıran bu rezil adama şunları söylemek isterim:

İstihbaratımın tahmin edilemeyecek kadar güçlü olduğunu ileri sürerek esasında ne yapmaya çalıştığını tahmin edebiliyorum.

Keşke istihbaratım güçlü olsaydı da, hak ettiğinden/hak ettiklerinizden daha fazlasını yazsaydım.

İstihbarat birimleriyle iltisakı ve bağlantısı olan sizlersiniz.

Usulsüz dinleme yapmak, yatak odalarına kamera koymak, masum insanlara kumpas kurmak, “himmet” adı altında işadamlarının malına mülküne çökmek, soru çalmak, Türkiye düşmanlarıyla iş tutmak “kayıtlı” faaliyetleriniz arasında... Bunlar sizin işiniz!

Firari arkadaşınız Ekrem Dumanlı’nın Belçika’da dolaştığı bilgisi, bir istihbarat bilgisi değildir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.296 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.081 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.208 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar