FETÖ-PKK ortaklığını kim başlattı?

Kulağı delik meslektaşlarımızdan biri, PKK içindeki devlet ajanlarının “yön” değiştirdiklerini, karşı taraf için çalışmaya başladıklarını iddia eden...

Kulağı delik meslektaşlarımızdan biri, PKK içindeki devlet ajanlarının “yön” değiştirdiklerini, karşı taraf için çalışmaya başladıklarını iddia eden ilginç bir yazı kaleme aldı. 

PKK içindeki devlet ajanları da ne ola?

Muhtemelen kimi gizli servis unsurlarından, jandarma muhbirlerinden ve açık faaliyeti benimsemiş köy korucularından söz ediyor.

Kulağına gelen bilgilere göre, “köy korucuları” arasında da çift taraflı çalışanlar varmış...

Bilemiyorum...

Sahada bulunan unsuların (köy korucularının) rahat çalışma imkânlarına sahip olmadıkları söylenebilir... Aralarında, tek tük de olsa, ikili oynayanlar da çıkabilir. Baskıyı göğüsleyemeyip, karşı tarafa geçenler de olabilir.

Beni, meslektaşımızın iddiaları bağlamında, daha çok, “resmî devlet görevlileri” ilgilendiriyor.

Mümkün müdür?

Olabilir mi?

PKK içine sokulmuş unsurların (gizli servis görevlilerinin ve jandarma muhbirlerinin) “karşı tarafa” geçtikleri bilgisi doğru olabilir mi?

Bir savaştaysanız, her türlü “sonuç” mümkündür.  

Hemen aklıma, bugün “paralel devlet örgütü” müntesibi olmakla suçlanan kimi polis şeflerinin ve savcıların yürüttüğü “KCK soruşturması” (operasyonu) geliyor.

Kamuoyunda çokça tartışılan bir operasyondu bu.

Bir iddiaya göre, 10 binin üzerinde gözaltı yapıldı... (Daha sonra, gözaltı sayısının 8 bin civarında olduğu açıklandı.) Binlerce kişi tutuklandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.301 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.211 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar