Bu şebelek hâlâ ne konuşuyor!

Doğan Medya Grubu’nun yayın ilkelerine göre, kişilik haklarını zedeleyecek haber ve yazılara yer verilmez. Küfürlü ifadeler kullanılmaz. Bağlayıcı ve kesin bir kuraldır bu ama en küfürlü, en...

Doğan Medya Grubu’nun yayın ilkelerine göre, kişilik haklarını zedeleyecek haber ve yazılara yer verilmez. Küfürlü ifadeler kullanılmaz.

Bağlayıcı ve kesin bir kuraldır bu ama en küfürlü, en hakaretamiz, en rezil yazılar da bu grubun gazetelerinde yayınlanır.

İşte bir örnek: “A be alçak adam, a be madrabaz, a be kibirli hödük, a be gerekçesiz cengâver, a be mugalatacı soytarı, a be haysiyetsiz...”

Bu sözler, kendisini gazeteci zanneden bir şebelek tarafından, Ahmet Altan’a söylendi. “En etik medya kuruluşu biziz” diye atıp tutan Aydın Doğan da, hem bu küfürleri izledi, hem de küfürlerin müellifine çuvalla para ödemeye devam etti.

İşbu şebelek, MHP’deki “kurultay bilmecesi” üzerinden, aylardır bu mahalleye laf sokup duruyor.

Hepsi de, “MHP’nin derdi sizi mi gerdi?” kıvamında ucuz, basit, pespaye yazılar.

Dün şöyle bir şeyler yazmış: “MHP’nin önemli isimlerinden Oktay Vural, Bahçeli karşıtı saflara geçti ya... İktidar medyasından Oktay Vural’a sallayan sallayana... Kimi ‘Bahçeli’yi satışa getirdi’ diyor, kimi ‘Sırtından hançerledi’ diyor, kimi ‘Paralel Brutus’ diyor. İktidar medyası Oktay Vural’ın muhalif saflara geçmesine o kadar içerlemiş ki... Devlet Bahçeli bile bu kadar içerlememiştir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.296 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.081 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.208 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar