Mehmet Bekaroğlu denilen dedikoducu şahıs!

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, en küfürbaz, en ağzı bozuk, en yalancı siyasetçisi... Böylesi gelmedi. Gelmez... Küfürlerini ve “terbiyesizlik” addedilen...

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin, en küfürbaz, en ağzı bozuk, en yalancı siyasetçisi...

Böylesi gelmedi. Gelmez...

Küfürlerini ve “terbiyesizlik” addedilen çıkışlarını zaman zaman bu köşede yayınlıyorum. “Yalancılığına” örnek gösterilecek açıklamalarını da Alman Bild gazetesinde okudunuz.

Hatırlatıvereyim sevabına:

Bild muhabiri, Erdoğan’ın DAİŞ’e yoğun destek sağladığını, Kemal Bey’in bu durumu nasıl karşıladığını soruyor.

Cevap şu: “Erdoğan sadece DAİŞ’e değil, PKK’ya da yoğun destek sağladı. Valilere ‘PKK’nın silah depolarına dokunmayın’ emrini kim verdi?”

Röportajın yayınlandığı günlerde de sormuştum, şimdi de soruyorum: Sözün namusuna inanan bir insan, iddiasını kanıtlar. En azından, Erdoğan’ın valilere verdiği emrin belgesini yayınlar. Ya da bu emre ilişkin bir çıktı, bir kayıt, silik de olsa bir fotokopi sureti sunar. Kanıtınız nedir Kemal Bey?

Kılıçdaroğlu iddiasını kanıtlamak yerine, küfretmeyi seçti.

Salı günü CHP grup toplantısında sergilenen “küfürlü tezahürat” rezilliğini nasıl hoşgörülü bir tebessümle karşıladığını dün yazmıştım.

Şöyle düşünüyordum: “CHP’de namuslu bir ses çıkar, bu küfürleri onaylamadığını söyler. Mutlaka biri çıkar...”

Biri çıktı, evet.

İsmi, Mehmet Bekaroğlu.

Biz, Mehmet Bey’in “nezahet çizgisi”ni savunmasını beklerken, o tuttu küfürbaz genel başkanına sahip çıktı. Efendim, o olay bildiğimiz gibi değilmiş, genel başkanlarına yapılan yumurtalı saldırı üzerine böyle bir şey olmuş, dolayısıyla yeni bir şey değilmiş.

Buna şaşırdık mı?

Hayır.

Mehmet Bekaroğlu bizi şaşırtmıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.302 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.211 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar