Bodrumdan çıkan timsah ve çakma Atatür

HDP’nin “Alevi kontenjanı”ndan Eş Başkanlığa getirilmiş en atarlı milletvekili Figen Yüksekdağ, dün HDP Kadın Meclisi toplantısında konuştu. (“Alevi...

HDP’nin “Alevi kontenjanı”ndan Eş Başkanlığa getirilmiş en atarlı milletvekili Figen Yüksekdağ, dün HDP Kadın Meclisi toplantısında konuştu. (“Alevi kontenjanı” lafını diline dolayacak Heval’lere peşin hatırlatma: Bu söz ulu önderiniz Abdullah Öcalan’a aittir... “Adamlarına” kimlerin milletvekili seçileceğini buyururken, Figen Yüksekdağ’ın Aleviliğini hususen zikretmiştir... Gidin önderinize şarlayın!)

Figen Hanım üzgündü.

Ses tonuna da yansımıştı bu hali...

Mikrofonların karşısına geçti ve acıdan kırılmış bir ses tonuyla şunları söyledi: “Ne yazık ki, üzülerek söylüyorum, vahşet bodrumundakileri kurtaramadık...”

Bir evin bodrumuna sığışmış (!) “eli silahlı” sivil vatandaşlardan söz ediyordu.

Hani, “Ambulans istiyoruz, burada yaralılar var, devlet bizi öldürecek” diye yaygarayı koparmışlardı; ambulans gönderilince de zırh delici özelliği bulunan ağır silahlarla ateş açmışlardı.

“siviller” işte... HDP’nin büyük bir kurtarma faaliyetine” giriştiği, aralarında terör örgütü yöneticilerinin de bulunduğu “siviller...”

Figen Hanım, “kurtaramadık” diyor.

Kurtaramadınız, evet...

Hendek ve barikat kurmakla görevlendirdiğiniz, kutlu faaliyetleri nedeniyle “alınlarından değil, ellerinden öptüğünüz” 700 küsur genci de kurtaramamıştınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.296 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.081 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.150 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.208 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.654 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar