Bülent Arınç haklı mı?

Bülent Arınç’ın itirazlarının temelini, Dolmabahçe görüşmeleri oluşturuyormuş... Biz söylemiyoruz, Arınç’ın açıklamalarına balıklama atlayıp, “AK...

Bülent Arınç’ın itirazlarının temelini, Dolmabahçe görüşmeleri oluşturuyormuş... Biz söylemiyoruz, Arınç’ın açıklamalarına balıklama atlayıp, “AK Parti’de bir bölünme çizgisi oluşturabilir miyiz?” diyen şer cephesi söylüyor. 

Evet, Bülent Arınç “Erdoğan, Dolmabahçe’deki görüşmelerden haberdardı” diyor ama konu tek başına Dolmabahçe görüşmeleri olmasa gerek. Başka bir derdi var Bülent Bey’in.

Nedir?

Bilmiyoruz.

Lütfedip, “davamızın lideri” ve “sayın cumhurbaşkanım” sözleriyle taltif ettiği Erdoğan’a anlatsa, eminim karşılık bulacaktır, saygıyla muhatap alınacaktır.

Çünkü Bülent Bey, her şeye rağmen, “davamızın lideri” dediği Erdoğan’ın da ağabeyidir. Hep “ağabey” muamelesi görmüştür.

Bülent Bey bunu yapmıyor.

Erdoğan’la meselesini (bilmediğimiz meselesini) basın önünde halletmeye çalışıyor ve “dava arkadaşlarını” töhmet altında bırakacak açıklamalar yapıyor.

Erdoğan’la meselesinin ne olduğunu açıklayıncaya kadar, biz asıl meselenin, şer cephesinin de iddia ettiği gibi “Dolmabahçe görüşmeleri” olduğunu düşünmeye devam edelim. Bülent Bey haklı mı, bakalım.

Dolmabahçe’de bir görüşme yapılacağından Erdoğan elbette haberdardı... Peki, Bülent Bey, Erdoğan’ın Dolmabahçe’de neye itiraz ettiğini, neyi yanlış bulduğunu biliyor mu? Daha doğrusu, o vetireyi hatırlıyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siz CHP'liler hep böyle misiniz? 27 Ekim 2020 | 2.302 Okunma Enver Altaylı, Fetullah'ın asker arkadaşıydı 26 Ekim 2020 | 5.082 Okunma Boşboğazlığın işe yaradığı anlar 16 Ekim 2020 | 2.151 Okunma Bahçeli neden Bişkek uyarısı yaptı? 14 Ekim 2020 | 1.212 Okunma Siyasi ahlak ve Kılıçdaroğlu 13 Ekim 2020 | 3.658 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar