AK Parti içinde neden gizli hayırcılar var?

VAR, ÇÜNKÜ...AK Parti içinde kafası evet’e basmayanın, evet’e ikna olmayanın yüksek sesle “hayır” deme özgürlüğü yok. Şöyle üst düzeyden bir AK Partilinin, “ben hayır...

VAR, ÇÜNKÜ...
AK Parti içinde kafası evet’e basmayanın, evet’e ikna olmayanın yüksek sesle “hayır” deme özgürlüğü yok. Şöyle üst düzeyden bir AK Partilinin, “ben hayır verdim arkadaş” demesi halinde başına gelecekler, bir yiğidin gurbete gittiğinde başına geleceklerden bin beterdir.
*
VAR, ÇÜNKÜ...
AK Parti içinde “Her şeyi göze alıyorum ve hayır dediğimi açıklıyorum. Çünkü ben getirilen değişikliğin iyi bir değişiklik olduğuna inanmıyorum” diyebilecek cesarette, yüreklilikte tek bir kişi bile yok. “Üç günlük dünya... Ne diye düşündüğümü söyleyemeyecekmişim ki” diyen, diyebilen tek kişi yok.
*
VAR, ÇÜNKÜ...
Bir trol ordusu var ve bu trol ordusu, aksi bir laf edenin üzerine çullanmak için kenarda bekliyor... Trol ordusunu sınırlayan hiçbir ahlaki kaide yok... Adamı doğduğuna pişman edebiliyor. İşte böyle bir ortamda kafayı kaldırmak yerine kafayı kuma gömüp gizli hayırcılık yapılıyor.

AK Parti içinde neden gizli hayırcılar var23 NİSAN ANISINA
BAKTIM bizim stüdyonun yanında yöresinde üç yaman tip dolaşıyor.
Hemen yanlarına gittim.
“Ağalar ne iş” dedim.
*
Dediler ki:
“Hiç... Öylesine geziyoruz”.
Dedim:
“Siz ne iş yaparsınız?”
Dediler ki:
“Biz çocuk oyuncuyuz”.
Dedim:
“Sezercik Küçük Mücahit gibi yani... Ömercik gibi yani... Öyle mi?”
Dediler ki:
“Evet, ama biz onların 2017 modeliyiz”.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.078 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.437 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.697 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.325 Okunma Özgür Özel’den serzeniş mesajı 23 Mart 2024 | 1.567 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar