Celal Kılıçdaroğlu pespayelik aşamasında

BİRİNCİ AŞAMA: “Sen öyle düşünüyorsun ama ben böyle düşünüyorum” aşaması... İşin bu kısmında hiçbir sorun yok. Kardeşler ille de aynı dünya...

BİRİNCİ AŞAMA: “Sen öyle düşünüyorsun ama ben böyle düşünüyorum” aşaması... İşin bu kısmında hiçbir sorun yok. Kardeşler ille de aynı dünya görüşüne mensup olacak değil. Biri “Yaşasın AK Parti” der, öbürü CHP’li, hatta CHP’nin genel başkanı bile olabilir.

İKİNCİ AŞAMA: “Hangi gerekçeye dayanırsa dayansın aile içinde oluşan husumetin yansımaları” aşaması... Bu da olabilir bir durumdur. İki kardeş hasım olmuştur. Birbirlerine öfkelidirler ve öfkelerini kamu önünde dile getirmekten çekinmemektedirler. Bunu bile bir dereceye kadar anlayabiliriz.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA: Abiyle alay etme, abiyi kamu önünde küçük düşürmeye çalışma, abiye lakap takma, abiyi rezil etmeye çalışma aşaması... İşte bu aşama rezillik, müptezellik, pespayelik aşamasıdır. İşi geçmişte aile içinde yaşanmış bir yemeğin bile dedikodusunu yapmaya kadar vardırma aşamasıdır.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, birkaç gündür sosyal medyada yazıp çizdikleriyle...

Bu üçüncü aşamada olduğunu kanıtlamış durumda.

Abisiyle alay ediyor.
Abisini küçük düşürmeye çalışıyor.
Abisine lakap takıyor.
Abisinin evinde yediği yemeğin dedikodusunu yapıyor.
Abisiyle ilgili mahremiyetleri döküp saçıyor.
Abisini rezil etmek için uğraşıyor.
Falan...

Celal Kılıçdaroğlu bu kusturucu pespayeliğiyle...
Kemal Kılıçdaroğlu’dan nefret edenlerde bile...
Çok ciddi bir mide bulantısına neden oluyor.


İŞTAR GÖZÜAYDIN'I TUTUKLAMAK
PROF. İştar Gözaydın’ı FETÖ’den tutuklamışlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 2.983 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.396 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.438 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.701 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar