Öğretmen adayları için etkili mülakat cevapları

SORU: Son yüzyıla yön veren lider kimdir? CEVAP: Ezilenlerin gür sesidir o/Suskun dünyanın hür sesidir o/Göründüğü gibi olan/Gücünü milletten alan/Recep Tayyip Erdoğan/Recep Tayyip Erdoğan... (Mümkünse...


SORU: Son yüzyıla yön veren lider kimdir?

CEVAP: Ezilenlerin gür sesidir o/Suskun dünyanın hür sesidir o/Göründüğü gibi olan/Gücünü milletten alan/Recep Tayyip Erdoğan/Recep Tayyip Erdoğan... (Mümkünse melodisiyle birlikte mırıldanınız.)

*

SORU: Başkomutan kimdir?

CEVAP: Adam kim, yiğit kim, dürüst kim/Kim kim kim/Davutoğlu Ahmet Hoca... (İşte şimdi hapı yuttunuz! Hemen “Pardon” deyip “Ezilenlerin gür sesidir o” şarkısını yeniden ve daha güçlü bir şekilde terennüm ediniz.)

*

SORU: Yılbaşı kutlaması yapar mısınız?

CEVAP: Evet. Ama hicri yılbaşını kutlarım. (Bu cevabı verdikten sonra dudaklarınıza çokbilmiş bir kıvrım kondurmayı unutmayınız.)

*

SORU: Alevi mi, Sünni misiniz?

CEVAP: Eğer Alevi olmak Hazreti Ali’yi sevmekse en birinci Alevi benim. (Bu cevap “Sünni’yim” demenizden bin kat daha etkili olacaktır, bana güvenin.)

*

SORU: Gezi olayları sırasında ne hissettiniz?

CEVAP: İlk üç gün ben de destekledim ama... (Bu cevap biraz risk taşısa da inandırıcılık açısından elinizi güçlendirecektir.)

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Günlük yalan dozu arttı... Her yalanın bir amacı var 18 Nisan 2024 | 3.846 Okunma AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri 16 Nisan 2024 | 3.259 Okunma Çok hesaplı kitaplı bir vuruş 15 Nisan 2024 | 4.151 Okunma Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım 14 Nisan 2024 | 1.050 Okunma Erdoğan’a Gazze üzerinden vurmak 13 Nisan 2024 | 1.526 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar