Sizin için laflar hazırladım çocuklar

DAVUT GÜLOĞLU Kuran okunurken küfür etmek de neyin nesi Davut... Evladım... Normal zamanlarda bile küfür etmemen gerekirken... Sen tutmuş Kuran-ı Kerim okunurken küfür ediyorsun... Üstelik bir de mukaddesatçılık...

DAVUT GÜLOĞLU

Kuran okunurken küfür etmek de neyin nesi

Davut... Evladım... Normal zamanlarda bile küfür etmemen gerekirken... Sen tutmuş Kuran-ı Kerim okunurken küfür ediyorsun... Üstelik bir de mukaddesatçılık taslıyorsun... Bu olmaz, olamaz... Bunu kul kabul etse, Allah kabul etmez. Hemen tövbe et, hemen nadim ol.
Hürriyet
SILA
Durumlar azıcık senin de hoşuna gitmiyor değil hani

Sılacılar ve Sıla karşıtları gibi bir durum ortaya çıktı. Bunun farkındasın... “Ben mitinge gidenleri değil, mitingi şova dönüştüren samimiyetsizleri kastetmiştim” desen, her şey tatlıya bağlanacak. Ama sanırım bu cepheleşme senin de azıcık hoşuna gitti, gidiyor.
Hürriyet
HALİL SEZAİ
Kafanı bozan şey de nedir senin kardeş

Ne dediğin, neye öfkelendiğin belli değil. Derdin ne, mesajın ne... O da belli değil. Belli olan tek bir şey var: Kafan bozulmuş... Bozma kafanı Halil Bey kardeşim bozma... Tam tersine mutlu ol. Bak, sürekli aşağılanan halkımız, tankların önüne çıkıp darbeyi durdurdu. Bununla mutlu ol ve gurur duy...



‘KURTLAR VADİSİ DARBE’ SENARYOSUNA KATKILAR

- FİLMİN sonunda Fetullah’ı Amerika’dan paketleyip getirmezseniz gücenirim... Gerçek hayatta olamıyor, bari filmde olsun.

*

- Tankların önüne çıkıp canlarını hiçe sayan insanlardan rol çalarsanız takkeleri değişiriz... Sakın Rambo’culuk yapmayın, bu filmin Rambo’ları bellidir.

*

- Filmde darbe imamı Adil Öksüz’ü, oyuncu Ali Sürmeli canlandırmazsa sizi sınıfta bırakırım. Çünkü Adil Öksüz denilen darbeci, sima olarak pek andırıyor Ali Sürmeli’yi.

*

- Özel Kuvvetler’in başındaki Zekai Paşa’nın hakkını teslim etmezseniz elimden çekeceğiniz var... Kenan İmirzalıoğlu canlandırsın onun rolünü.

*

- Marmaris’teki otel baskınını açılış sahnesi yapmazsanız bu işten hiç anlamadığınız kanaatine varırım... Süper sinematografik bir olaydır o...

*

- Darbeci generali öldüren şehit Astsubay Ömer Halisdemir’i, Polat’tan bin kat daha kahraman olarak göstermezseniz size saydırırım... Onun yanında Polat da kim?

*

NOT: Bu arada “Kurtlar Vadisi Darbe” ismini Mayıs 2016’da tescil ettirmiştiniz. Hayrola? Şu müthiş öngörünüze de tatmin edici bir açıklık getirir misiniz lütfen?

BANA FETÖ’CÜ DEMİŞ GÜLERCE’NİN TEKİ

HÜSEYİN Gülerce şöyle demiş:

“Ahmet Hakan sinsi bir FETÖ’cüdür.”

*

Hahahahahaha!

Hahahahahaha!

*

Adama bak!

Tam 40 yılda Fetullah’ın nasıl bir insan olduğunu çözemedi ama benim ne olduğumu iki dakikada hem de “şak” diye çözüverdi.

*

Madem benim ne olduğumu iki dakikada çözebilecek bir kapasiteye sahipsin...

Ne oldu da 40 yıl “Muhterem Fetullah Hocaefendim” diye etrafında dört döndüğün adamı 40 yılda çözemedin be Hüseyin!

*

Yemişim senin ferasetini ve basiretini Hüseyin!

MERAK ETTİĞİM ABİLER VE ABLALAR

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Günlük yalan dozu arttı... Her yalanın bir amacı var 18 Nisan 2024 | 3.544 Okunma AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri 16 Nisan 2024 | 3.258 Okunma Çok hesaplı kitaplı bir vuruş 15 Nisan 2024 | 4.151 Okunma Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım 14 Nisan 2024 | 1.050 Okunma Erdoğan’a Gazze üzerinden vurmak 13 Nisan 2024 | 1.526 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar