'Aman Binali Bey' diye başlayan yedi tavsiye

1- AMAN Binali Bey... Sakın, bir güne sekiz toplantı, altı konuşma, dört şehir gezisi sıkıştırmaya kalkıp da... Kendiniz için "Bu da çok çalışkan çıktı birader" dedirtmeyin.* 2- Aman Binali...


1- AMAN Binali Bey... Sakın, bir güne sekiz toplantı, altı konuşma, dört şehir gezisi sıkıştırmaya kalkıp da... Kendiniz için "Bu da çok çalışkan çıktı birader" dedirtmeyin.
*

2- Aman Binali Bey... Sakın, kompleks yapıp da “Dur, ben şunlara düşük profilli olmadığımı bir güzel kanıtlayayım” deyip atraksiyon yapmaya kalkmayın.

*

3- Aman Binali Bey... Sakın, kendinize, liderin danışman ekibine yan gözle bakacak bir yeni danışman ekibi oluşturmayın.

*

4- Aman Binali Bey... Sakın, “Cumhurbaşkanı bir konuşuyorsa ben üç konuşmalıyım” diye çabalamayın.

*

5- Aman Binali Bey... Sakın, “Galiba işin sırrı biraz fazla bağırarak konuşmakta gizli” anlayışına yaslanıp da gür bir seda ile bağırmayın.

*

6- Aman Binali Bey... Sakın, Obama’dan randevu istemeyin. Hatta Obama randevu verse bile “Çok meşgulüm” falan diye kendisini atlatın.

*

7- Aman Binali Bey... Sakın, “Avrupa ile ilişkileri düzelteceğim, ABD’yi kendime köle yapacağım, Ortadoğu’yu hallaç pamuğu gibi attıracağım” tarzı hayallere kapılmayın.

CEMAAT KİMİ DESTEKLİYOR

DEVLET Bahçeli’nin Tayyip Erdoğan’ı yeneceğini düşünseler...

Anında Devlet Bahçeli’den yana olurlar.

*

Meral Akşener’in değil de Koray Aydın’ın daha popüler olduğuna ikna olsalar...

Bir numaralı Koray Aydın’cı olurlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 47 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.307 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.437 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.699 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.325 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar