Siyasetten nefret ettiren iki fotoğraf karesi

Soruyorum size:Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki dönem milletvekili adaylarını belirleme konusunda en küçük bir söz hakkı olsaydı... Şu oylama pozu veren milletvekilleri, anında o pozu bırakıp Ahmet...


Soruyorum size:
Ahmet Davutoğlu’nun önümüzdeki dönem milletvekili adaylarını belirleme konusunda en küçük bir söz hakkı olsaydı... Şu oylama pozu veren milletvekilleri, anında o pozu bırakıp Ahmet Davutoğlu’na hürmetlerini sunmazlar mıydı? Gülüşün ve unutuşun kitabını yazmak bu kadar mı kolay? Vefanın İstanbul’da bir semt adı olmasının resmi, bu kadar mı çarpıcı çizilir?
Hürriyet
CAN CİĞER KUZU SARMASI
Partinizden ayrılıp öbür partide ikbal bulduğu için daha düne kadar “hain” olarak nitelendirdiğiniz siyasetçiye karşı sergilediğiniz bu hoşgörüyü, neden partinizden ayrılmayıp partiniz içinde mücadele eden arkadaşlarınıza karşı sergilemiyorsunuz? Ne yani? Sizin hoşgörünüze nail olabilmek için “Ben bakan olacağım, hadi bana eyvallah” diyerek partinizden kopmak mı gerekiyor?

ÖZGÜR GÜNDEM’İN VEYSİ’SİNE SORUYORUM

BASIN eleştirileri falan yapıyorsun ya Veysi Bey!


Şu iki soruya cevap verebilir misin bir zahmet:


- BİR: Sizin gazetede neden PKK’nın tonlarca bombasının patlaması sonucu katledilen Kürt köylülerden tek bir satır bile söz edilmiyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Audi A8 ve Ali Erbaş 30 Nisan 2024 | 9.090 Okunma CHP varken İYİ Parti’ye ihtiyaç var mı 29 Nisan 2024 | 3.482 Okunma Bu adamlar  Erdoğan’a niye hakaret ediyor Fatih? 28 Nisan 2024 | 2.920 Okunma 23 Nisan’daki Dilan Polat’lı maskaralık nereden çıktı… Tam bir TikTok zihniyeti 27 Nisan 2024 | 1.032 Okunma Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 4.929 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar