Gül, Arınç, Çelik ve Babacan parti kurar mı?

"BU konuda üç cümlelik cevap verme hakkın var" deseler...Şu üç cümleyi kurarım:* -BİR: Parti kurmaya şimdilik çok ama çok uzaklar ama böyle bir hedeflerinin hiç mi hiç olmadığını...

"BU konuda üç cümlelik cevap verme hakkın var" deseler...Şu üç cümleyi kurarım:
*

-BİR: Parti kurmaya şimdilik çok ama çok uzaklar ama böyle bir hedeflerinin hiç mi hiç olmadığını söylemek zor.

*

-İKİ: Parti kurarlar mı, kurmazlar mı bilinemez ama bundan böyle rahatsızlıklarını dile getirmekten imtina edeceklerini söylemek zor.

*

-ÜÇ: Kendilerine gösterilen tepkilerin dozu artar, düzeyi düşerse... AK Parti’den kopup ayrı parti kurmalarının kolaylaşmayacağını söylemek zor.

Bülent Arınç’ın son açıklaması geri adım mı?


BEN pek de öyle anlamadım.

*

Bülent Arınç son yazılı açıklamasında...Şu iki şeyi birden yapmaya çalışıyor:

*

-BİR: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı alabildiğine saygılı bir tutum takınarak ve alabildiğine alttan alarak... Cumhurbaşkanı’nın kendisi hakkında yaptığı, “O zat dürüst değil” açıklamasını boşluğa düşürmeye çalışıyor.

*

-İKİ: Söylediklerinin arkasında durarak... İddiasından vazgeçmeyerek... İddiasına Yalçın Akdoğan’ı tanık göstererek... “Dürüst değil” açıklamasından duyduğu rahatsızlığı dile getirerek... Pozisyonunu koruduğunu vurgulamaya çalışıyor.

*

Peki yapmaya çalıştığı şeyi tam olarak başarabiliyor mu?

*

Buna vereceğim cevap şunlar olabilir:-Tam değil.-Eh işte.-Kısmen.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.276 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 7.001 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.313 Okunma Özgür Özel’den serzeniş mesajı 23 Mart 2024 | 1.560 Okunma Özgür Özel’in devirdiği çamlar 22 Mart 2024 | 4.712 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar