Ben dava adamıyım MHP’den başka bir yere gitmem

İŞTE Sinan Oğan'ın ihraçla ilgili anlattıkları: * -TÜRKSAM adlı strateji kuruluşunun başındaydım. Devlet Bey'e danışmanlık yapıyordum. Kendisi benim nikâh şahidimdir, aile...

İŞTE Sinan Oğan'ın ihraçla ilgili anlattıkları:

*

-TÜRKSAM adlı strateji kuruluşunun başındaydım. Devlet Bey'e danışmanlık yapıyordum. Kendisi benim nikâh şahidimdir, aile büyüğümdür. Bana "Sizi Meclis'te görmek istiyorum" dedi. Ben de "Başüstüne" dedim.

*

-Iğdır'dan aday gösterildim. MHP Iğdır'da üçüncü partiydi. Birinci olduk.

*

-Bu başarının yanı sıra Meclis'teki performans, ekranlardaki performans ile birleşince... Halkta teveccüh ve bizi bir takım yerlere yakıştırma başladı. Kimi parti sözcülüğüne, kimi de hızını alamayıp genel başkanlığa.

*

-Başta bunları önemsemedim. Ancak bazı işgüzarlar, bu yorumların çıktılarını alıp Devlet Bey'in önüne koyunca sosyal medyadaki bu yorumları sildirmek için eleman dahi istihdam ettim. Partide hain ilan etme ve gammazlama maalesef bazı arkadaşlarımızın yükselme yolu olmuş.


-Genel Başkan, benimle ilgili "Genel Başkanlığa oynuyor" şeklinde kendisine sürekli götürülen dedikodulara rağmen bir süre sonra benim iddia edildiği türden bir niyetimin de, faaliyetimin de olmadığını gördü. Ama sosyal medyadaki teveccüh devam ediyordu. Yorum yazanlara "Yazmayın, hem bana hem partimize zarar veriyorsunuz" dediğim halde.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.279 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 4.903 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.416 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.293 Okunma Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 3.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar