Ahalinin kafasındaki basit ve yalın 7 soru

-SORU BİR: Seçimden önce şehit cenazeleri gelmiyordu. Ne oldu da seçimden sonra şehit cenazeleri gelmeye başladı? * -SORU İKİ: Son sekiz seçimdir iktidar partisi, "aman şehit cenazesi gelmesin" diye durumu her türlü idare...

-SORU BİR: Seçimden önce şehit cenazeleri gelmiyordu. Ne oldu da seçimden sonra şehit cenazeleri gelmeye başladı?

*

-SORU İKİ: Son sekiz seçimdir iktidar partisi, "aman şehit cenazesi gelmesin" diye durumu her türlü idare ediyordu. Ne oldu da artık idarenin i'si bile kalmadı?

*

-SORU ÜÇ: "Çözüm var" diye her şeye göz yumuluyordu. Ne oldu da şimdi "Çözüm dolapta" deniliyor?

*

-SORU DÖRT: En küçük bir arıza çıktığında koşa koşa İmralı'ya gidiliyordu. Ne oldu da arızanın büyüğü çıktığı halde İmralı'nın önünden bile geçilmiyor.

*

-SORU BEŞ: Seçimden önce iktidar cenahı, "HDP'nin önü açılsın, sivil siyaset güçlensin" diyordu. Ne oldu da şimdi HDP, neredeyse PKK'dan bile daha fazla düşman haline getirildi?

*

-SORU ALTI: HDP baraj altı kalsaydı, AK Parti tek başına iktidar olsaydı... Bu gelişmeler yine de yaşanır mıydı?

*

-SORU YEDİ: Sonunda dönüp dolaşıp gelinecek olan yer MHP'nin söylemi olacak idiyse... Beş yıldır MHP'ye neden bu denli hakaret edildi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey 26 Nisan 2024 | 4.022 Okunma Kaldırıp attım o park yerini 25 Nisan 2024 | 6.340 Okunma Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.493 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.029 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.426 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar