Yeni kabinenin enteresan tarafları

YAŞASIN! Artık başörtülü bir bakanımız var. Kahretsin! Koca kabinede bir tek kadın var. Başı açık, başı örtülü hiç fark etmez. Keşke başka kadınlar da olsaydı...

YAŞASIN! Artık başörtülü bir bakanımız var. Kahretsin! Koca kabinede bir tek kadın var. Başı açık, başı örtülü hiç fark etmez. Keşke başka kadınlar da olsaydı kabinede.

*

Bülent Arınç'ın yerini Tuğrul Türkeş aldı. Merak ediyorum: Hükümet sözcüsü de Tuğrul Türkeş mi olacak? Ve o da Melih Gökçek'e saydıracak mı?

*

Kabinede iki milliyetçi var: Tuğrul Türkeş ve Yalçın Topçu. Biri MHP'den, diğeri BBP'den... İki HDP'liye karşı, iki milliyetçi... Çok milimetrik hesaplamışlar ve çok ince görmüşler.

*

İnsan sormadan edemiyor: HDP'li Levent Tüzel, bakanlık teklifini kabul etmediyse, neden başka bir HDP'liye teklif götürülmedi de Tüzel'in yerine eski AK Partililerden biri getirildi?

*

Kutbettin Arzu arı gibi çalışkan bir AK Partilidir... Sempatiktir... Diyarbakırlıdır... Kürt'tür... Bakalım iki aylık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı göreviyle Diyarbakır'ı nasıl etkileyecek?

*

13 yıl İsmet Paşa'ya saydır, demediğini bırakma, vur babam vur... Sonra git İsmet Paşa'nın torununa "bakanlık" teklif et. Gülsün Hanım "he" deseydi... Fesli Deli Kadir, "Bunlar İsmet Paşa'nın torununu bakan yaptılar" diye daha da delirmez miydi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 503 Okunma Günlük yalan dozu arttı... Her yalanın bir amacı var 18 Nisan 2024 | 3.909 Okunma AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri 16 Nisan 2024 | 3.259 Okunma Çok hesaplı kitaplı bir vuruş 15 Nisan 2024 | 4.151 Okunma Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım 14 Nisan 2024 | 1.050 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar