Allah bunların da belasını versin mi Hüseyin

HÜSEYİN Kocabıyık adlı AK Parti milletvekili şöyle buyurmuş: "Şehitlerimizin vebali HDP'ye oy verenlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin." * Peki Hüseyin... Soruyorum sana. * - Seçimden hemen önce HDP'nin...

HÜSEYİN Kocabıyık adlı AK Parti milletvekili şöyle buyurmuş:

"Şehitlerimizin vebali HDP'ye oy verenlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin."

*

Peki Hüseyin...

Soruyorum sana.

*

- Seçimden hemen önce HDP'nin önemli isimleriyle Dolmabahçe'de buluşan anlı şanlı iktidar yetkilileri vardı ya... Allah onların da belasını versin mi Hüseyin?

*

- HDP'li milletvekillerinin İmralı ile Kandil arasında mekik dokumalarına olanak veren bir devlet aklı vardı daha düne kadar. Şehitlerimizin vebali bu devlet aklının da üzerinde midir Hüseyin?

*

- Öcalan güzellemeleri falan yapıyorlardı iktidarın anlı şanlı isimleri... Söyle bakalım Hüseyin, Allah onları ne yapsın?

*

- PKK'nın şehirlere onbinlerce silah yığınağı yaptığı yazılıp çiziliyor sizin gazetelerde. Bu yığınağın yapılmasına ses etmeyen ve göz yuman bir devletimiz var. Gariban çocuklarının şehit edilmesinde hiç mi vebali yok bu devletin Hüseyin? Bir deyiver hele.

*

- Daha düne kadar "Öcalan iyi, Kandil kötü, HDP eh işte" diye ahkâm kesiliyordu. HDP'ye oy verenlerin Allah belasını verecekse... Bu ahkâmı kesenlere Allah ne yapacak Hüseyin?

*

- "Çözüm süreci, çözülme sürecidir" diyen MHP'ye "Bunlar çözümsüzlük istiyor, kandan besleniyor" diyordunuz. Şimdi siz de "HDP'ye oy verenler şöyledir, böyledir" diyerek MHP gibi oldunuz. Daha iki ay öncesine kadar MHP'ye uzattığınız dilleri Allah ne yapsın Hüseyin?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 2.466 Okunma Günlük yalan dozu arttı... Her yalanın bir amacı var 18 Nisan 2024 | 4.079 Okunma AK Parti’nin kurtuluşu: Kıyasıya iç eleştiri 16 Nisan 2024 | 3.263 Okunma Çok hesaplı kitaplı bir vuruş 15 Nisan 2024 | 4.154 Okunma Bundan sonra teleferiğe binerken şöyle yapacağım 14 Nisan 2024 | 1.051 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar