32 günlük saçmalık

-URUGUAY Halk Partisi bile kendisini AK Parti'ye üç günde anlatabilirdi. Oysa CHP, kendisini AK Parti'ye ancak 32 günde anlatabildi. * -32 gün boyunca CHP'yi ve ilkelerini keşfetmeye çalışan AK Parti'nin, aynı zamanda 13 yıl boyunca CHP ve...

-URUGUAY Halk Partisi bile kendisini AK Parti'ye üç günde anlatabilirdi. Oysa CHP, kendisini AK Parti'ye ancak 32 günde anlatabildi.


*

-32 gün boyunca CHP'yi ve ilkelerini keşfetmeye çalışan AK Parti'nin, aynı zamanda 13 yıl boyunca CHP ve tarihi hakkında söylenmedik tek bir kelime bırakmayan parti olduğu unutulmasın lütfen.

*

-Aklımda bir soru var: Saray koalisyon isteseydi, Ahmet Davutoğlu erken seçim kararı alabilir miydi? Bu soruya "Evet" deniliyorsa... Davutoğlu için "İrade sahibidir" denilebilir. "Hayır" deniliyorsa... Davutoğlu için ne denilmesi gerektiğini size bırakıyorum.

*

-Koskoca milleti
32 gün boyunca oyalayanlara sesleniyorum: İnsan hiç değilse ayıp olmasın falan diye maraza çıkararak masayı devirir.

*

-Ömer Çelik "Siyasette barometre olmaz" diyordu. Yaptıklarına bakılınca insanın "Sizin yaptığınız siyaset için barometreye bile ihtiyaç olmaz" diyesi geliyor.

*

-Öyle güveniyor ki AK Parti erken seçimden kârlı çıkacağına... Masayı deviren algısı yaratmaktan bile kaçınmıyor.

*

-Diyelim seçim oldu ve tablo değişmedi. AK Parti ile CHP, birbirlerini keşfetmek için yine 32 güne ihtiyaç duyacaklar mı acaba?

Umurunda mı dünya

PARAN varsa...
Ve parayı risksiz bir şekilde elde etmişsen...
-Doların yükselişi...
-Ekonominin bozulması...
-Seçimin kaç trilyona patlayacağı...
-Garibanın bu işten göreceği zarar...
Falan umurunda olmaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 1.928 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.365 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.438 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.701 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.326 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar