Cübbeli'ye yedi tavsiye

BİR: Vaazlarında "kadın" yerine "karı" deme... Güzel bir üslupla konuş. Temiz bir dil kullan. Hakaretamiz olma. Nefret ettirme, sevdir. *İKİ: "Karılar" denmez, "kadınlar" denir. Hadi "kadınlar" diyemiyorsun, bari "hanımlar" de......

BİR: Vaazlarında "kadın" yerine "karı" deme... Güzel bir üslupla konuş. Temiz bir dil kullan. Hakaretamiz olma. Nefret ettirme, sevdir.

*
İKİ: "Karılar" denmez, "kadınlar" denir. Hadi "kadınlar" diyemiyorsun, bari "hanımlar" de... "Karılar" dersen, senin hanımlar bile buna çok bozulur ve seni evlere almazlar.
*
ÜÇ: Para kazan, kazancın helalinden olsun ama "yakmayan kefen bezi" saçmalığıyla milleti kazıklamaya çalışma.
*
DÖRT: Vaazlarında kişileri hedef alma. Cami kürsüleri senin kişisel polemik alanın değildir. Vaaz kürsüsünden ona buna laf atma. Onu bunu kâfir ilan etme. Ona buna laf geçirme.
*
BEŞ: Başkalarının günahlarına odaklanmak yerine kendi günahlarına odaklan... Kendi günahlarına dinden cevaz çıkarıp başkalarının günahlarını milletin burnuna sokma.
*
ALTI: Oral seks meselesi açıldığında içine girdiğin coşkulu izah enerjisinin azıcığını da hırsızlık, kul hakkı, erdemsizlik, zalim muktedirler konusunda göster.
*
YEDİ: Çalışan kadınlara dil uzatma... Gün gelir hastalanırsın ve bir kadın doktorun himmetine muhtaç olursun... Geçenlerde olduğu gibi.

Sakın kaçma Reza

DURUŞMA için hazırlıklarımı yapıyorum.
Belgeleri derliyorum.
Tanıkları belirliyorum.
İran devletinden istenilecekler listesini belirliyorum.
Babek'le ortaklık meselesinin derinliklerine giriyorum.
Bakan Bey'lere dağıtılan dolarlar olayının fezlekelerdeki izlerini sürüyorum.
Pahalı saat olayının tüm ayrıntılarına vakıf oluyorum.
*
Reza!
Sakın mahkemeye verdiğin dilekçeyi çekme.
Sakın benden istediğin 100 bin kaymeden vazgeçme...
Sakın kaçma.
Sakın.
*
Boşuna gitmesin şu yaz günü temmuzda terleyerek yaptığım çalışmalar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 1.928 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.365 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.438 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.701 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.326 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar