Tekrar seçim için mırıldanılan cümleler

SARAY: İki puan oradan, iki puan buradan gelir... Ve AK Parti yeniden tek başına iktidar olur... Muhalefet de oturur aşağı... Fanustu, 17 Aralık idi, 25 Aralık idi... Hepsi gündemden düşer... Şöyle rahat bir nefes almış...

SARAY: İki puan oradan, iki puan buradan gelir... Ve AK Parti yeniden tek başına iktidar olur... Muhalefet de oturur aşağı... Fanustu, 17 Aralık idi, 25 Aralık idi... Hepsi gündemden düşer... Şöyle rahat bir nefes almış oluruz.

*
DAVUTOĞLU: Seçim başıma bela... Tek başına iktidar çıkarsa Saray vesayeti sürer... Oysa koalisyonu kuruversem... Saray vesayetini gevşetirim... "Lider" olurum. "Tek muhatap" olurum.
*
CHP: 13 yılın ardından adamları ne güzel tek başına iktidar olamamışken yakalamıştık. Tekrar seçimde yeniden tek başına iktidar olurlarsa... Yandı gülüm keten helva! Ne yapıp edip koalisyonu kurmalıyız.
*
MHP: Acaba fazla mı uzlaşmaz tavır koyduk? Acaba oyları AK Parti'ye kaptırır mıyız? Acaba yeni seçimden en zararlı biz çıkar mıyız? Son anda bir koalisyon manevrası yapsak ne olur?
*
HDP: Keşke barajı yüzde 15'e çıkarsalar... Bizim oylar da yüzde 15'i aşsa... Bize göre hava hoş aslında... Koalisyon da olur, seçim de olur. Her halükârda oyumuz düşmez, artar. Aslında no problem yani.

Tekrar seçim olursa şu işler nasıl olacak?

CUMHURBAŞKANI yine açılış adı altında miting yapacak mı?
*
Cumhurbaşkanı, güneydoğu kentlerinde Kürtçe Kuran sallayacak mı?
*
Cumhurbaşkanı "400 isterim" mi diyecek, "Tek başına iktidara fitim" mi diyecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AK Parti ve CHP’nin amansız düşmanları 10 Mayıs 2024 | 2.078 Okunma Gazeteci Taha Hüseyin anlatıldığı gibi biri değil 09 Mayıs 2024 | 5.622 Okunma Manşet üstüne manşet 07 Mayıs 2024 | 3.956 Okunma İçlerinden ne diyorlardır acaba 06 Mayıs 2024 | 3.965 Okunma Hava döndü 05 Mayıs 2024 | 1.762 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar