Yeni başlayanlar için eylem koyma tavsiyeleri

-HER gördüğün çekik gözlüyü Çinli sanma. * -Her gördüğün sakallıyı da IŞİD'li sanma. * -Nasıl ki Türkiye'de doğmuş büyümüş bir yurttaş, Türkiye'de devleti...

-HER gördüğün çekik gözlüyü Çinli sanma.

*

-Her gördüğün sakallıyı da IŞİD'li sanma.

*

-Nasıl ki Türkiye'de doğmuş büyümüş bir yurttaş, Türkiye'de devleti yönetenlerin yapıp ettikleri saçmalıklardan dolayı sorumlu tutulamazsa... Çin'de doğmuş büyümüş bir Çinli de Çin devletini yönetenlerin yapıp ettiklerinden sorumlu tutulamaz. Sultanahmet'te çekik gözlü kovalamaktan vazgeç.

*

-Elli kişi üç kişinin üzerine saldırmaz... Raconda yoktur bu... Galeyana gelmek raconu bozmanın gerekçesi olamaz. Raconu bozma.

*

-Slogan at, bağır, pankart taşı... Hepsi sonuna kadar helaldir. Yeter ki saldırgan olma, yeter ki kırıp dökme, yeter ki barışçıl ol.

*

-Şunu unutma: Barışçıl yollardan çıktığın anda... Protesto ettiğin şeye güç vermiş oluyorsun. Protesto ettiğin şeye omuz verme. Haklı ol ve hep haklı kal.

*

-Öyle yap ki protestonu ve eylemini... Âlemi kendine güldürme. Unutma ki: En kötü eylem, eylemciyi gülünç duruma düşüren eylemdir.

*

-Bir ülkenin mallarını boykot çağrısı yapmadan önce o ülkenin hangi mallarına ne oranda sahipsin, bir envanter çıkar. Yoksa aç açık kalabilirsin,
aman diyeyim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
DEM seçmenini en iyi tanıyan isimden analiz 29 Mart 2024 | 3.481 Okunma Kürt halkına mesaj böyle verilir 28 Mart 2024 | 4.421 Okunma CHP’yi değil DEM’i destekledi diye Leyla Zana’ya saldırmak 26 Mart 2024 | 2.440 Okunma Hakan Fidan Kurum’a destek veremezmiş 25 Mart 2024 | 8.705 Okunma Bütün gözler bu altı kişinin üzerinde 24 Mart 2024 | 2.327 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar