Burası Mısır değil, siz de Mursi değilsiniz

-BIRAKIN artık şu ölüm, öldürmek, silah, kurşun, kefen sözlerini...  -Bırakın artık "Ölüm gelirse başımıza ve aleykümselam Azrail deriz" türü ifadeleri...-Bırakın artık "Beni...

-BIRAKIN artık şu ölüm, öldürmek, silah, kurşun, kefen sözlerini... 

-Bırakın artık "Ölüm gelirse başımıza ve aleykümselam Azrail deriz" türü ifadeleri...
-Bırakın artık "Beni öldürmeden onu öldüremezsiniz" türü gereksiz, sınanmamış ve asla sınanmaya fırsat bulunamayacak efelenmeleri.
-Bırakın artık her an General Necdet Özel'in bir darbesine maruz kalacakmış gibi yapmayı...
-Bırakın artık herkesin sizin canınıza kıymak için can attığı paranoyasını...
-Bırakın artık size azıcık muhalefet eden herkesi "Bunlar bize darbe yapacak, bunlar bizim potansiyel katilimiz" diye yaftalamayı.

*

-Bizim 65 yıl önce yaşadıklarımızı bugün yaşayan Mısır gibi bir ülkenin, 2015 yılının Türkiye'sine örnek olabileceği saçmalığını bırakın.
-Mursi'nin mağduriyetinden kendinize, Mursi'den bile daha çok mağduriyet çıkarmayı bırakın.
-Saraylarınız, koruma ordularınız, askerleriniz, polisleriniz, "gık" diyenin yakasına yapışan yargınız varken kefen edebiyatı yapmayı bırakın.
-Emrinizdeki gazetelerinizle, emrinizdeki kalemşorlarınızla, emrinizdeki ekranlarınızla düşman bellediklerinize kök söktürürken "mağduruz da mağduruz" demeyi bırakın.
-Tek derdi "doğru dürüst gazetecilik yapmak" olan insanları hedef göstermeyi ve hedef almayı bırakın.
-Vadesi dolunca öte dünyaya gidecek olan sadece sizlermiş gibi konuşmayı bırakın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.295 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 4.921 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.416 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.293 Okunma Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 3.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar