Ahmet Davutoğlu’nun performansına dair

BAŞBAKAN Davutoğlu'nun AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı töreni izlerken tuttuğum notları aktarıyorum: Bağırınca... Tayyip Erdoğan gibi olamıyor... Bağırmasa... Kendi gibi olacak... Ve...

BAŞBAKAN Davutoğlu'nun AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı töreni izlerken tuttuğum notları aktarıyorum:

Bağırınca... Tayyip Erdoğan gibi olamıyor... Bağırmasa... Kendi gibi olacak... Ve belki çok daha güzel olacak...

*

AK Parti çok güzel "seçim şarkısı" yapardı... Ancak biraz çaptan düşme var gibi... "Bize Her Yer Türkiye" şarkısını pek beğendim. Bomba gibi... O hariç diğer şarkılar pek olmamış... Her biri "Refah'ın vakti geldi" adlı o çok eski seçim şarkısını çağrıştırıyor.

*

CHP'nin "alkış" temalı kampanyası, bana göre tam bir fiyasko... Ama Davutoğlu'na göre çok başarılı... Öyle olmasa en az 20 kere CHP'nin "alkış" temalı kampanyasına gönderme yapar mıydı?

*

Davutoğlu "yüzde 60" oy hedeflediklerini açıkladı... Galiba "400 milletvekili istiyorum" deyip de fazla taklitçi olmamak için yaptı bunu... İyi fikirdi doğrusu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Siyasi partilerin yedi ölümcül günahı 23 Nisan 2024 | 2.464 Okunma Utanmaktan söz eden utanmaz 22 Nisan 2024 | 5.007 Okunma Şeyh Edebali yaşasaydı bunlara şunları derdi 21 Nisan 2024 | 1.419 Okunma Bir baba aranıyor 20 Nisan 2024 | 2.296 Okunma Savaş çıksa da kıtlık yaşansa da böyle fiyat olmaz 19 Nisan 2024 | 3.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar