THY’nin rötarlı Fenerbahçe sözleşmesi!

Fenerbahçe taraftarının kafasındaki önemli soruya, şimdilerde cevap aranıyor; ‘Takımımız bu sezon ne yapar?’ Bu soruya önem sayılacak ilk ipucu, dün oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme...

Fenerbahçe taraftarının kafasındaki önemli soruya, şimdilerde cevap aranıyor; ‘Takımımız bu sezon ne yapar?’ Bu soruya önem sayılacak ilk ipucu, dün oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında dün akşam Shakhtar Donetsk karşında arandı.

Kullandığınız bir aracı gözünüzün önünde hayal edin. Sizin hızınız, gideceğiniz yere ortalama ne kadar sürede varacağınızı gösterir. Hızınızı ise aracınızın markası-kalitesine göre ayarlarsınız. Eğer ‘dengeler’ eşit değil ise bir yerden muhakkak fire verirsiniz? Şimdi diyebilirsiniz ki ‘araç’, ‘Fenerbahçe’, ‘kadro’... Ne alaka!

Doğru ‘çok’ alaka! Neden? Şike sürecinden dolayı Şampiyonlar Ligi’ne iki yıl katılmama cezası alan Fenerbahçe, devler ligine daha güçlü-iddialı girebilmek için kadro yenileme-değişikliğine gitti. Yapılan ‘uçuk’ transferle bir anda dikkatleri üzerinde topladı. Daha önceki yazılarımızda paylaştığımız gibi sezonun ‘transfer’ piyasasını, adeta hallaç pamuğuna çevirdi. Diğer kulüp taraftarları etkilendiği böyle bir durum, taraftarın yönetimler üzerinde baskı oluşturdu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonrası CHP’li belediyeler, özel gereksinimli bireyler ve spor 14 Nisan 2024 | 31 Okunma Sporla gençliğimiz ve geleceğimizi kâbusa dönüştürmeyelim!.. 12 Nisan 2024 | 52 Okunma Bayramlar... Gazze... Süper Kupa... Vefat... 10 Nisan 2024 | 47 Okunma Sporcularımızın helal gıdayla beslendiğinden ne kadar eminiz? 07 Nisan 2024 | 55 Okunma Sadece seçim değil, halkın sporu da kaybedildi!.. 05 Nisan 2024 | 139 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar