Teşekkürler Arda Turan

Galatasaray’ın eski, Milli takımızın yıldız oyuncusu Arda Turan, yeni sezonda Barcelona forması için ter dökecek. Atletico Madrid’de başarılı bir sezon geçiren 28 yaşındaki gurur kaynağımız...

Galatasaray’ın eski, Milli takımızın yıldız oyuncusu Arda Turan, yeni sezonda Barcelona forması için ter dökecek. Atletico Madrid’de başarılı bir sezon geçiren 28 yaşındaki gurur kaynağımız Arda’nın, İspanya’nın bir başka takımı Barcelona’ya transfer olması, ülkemiz için gurur verici bir durum. 

Atletico Madrid’de forma giydiği dönem içinde takımının en iyisi olması için çaba sarf etti. Üstlendiği görevin sorumluğu ile formunu korumak ve yaptığı işi daha iyisi için sürekli ‘çalışma’ yolunu seçti. Kısaca başarısı için ‘hazırcılığa’ değil, olması gereken, başarısızlığın ‘sahadaki’ mücadelesini seçti. 

Arda Turan başarısında ‘karakteri’ de önemli rol oynadı. Gerek meslek hayatından elde ettiği maddi kazancın yanında, Arda’nın manevi değerlere bağlılığı da dikkat çekiciydi. Geçmiş yıllarda yapılan özel röportajda, kendisi için uğur getiren, kendi deyimi ile ‘Barış Manço’nun insanı hem yükselten, hem de düşündüren, Ahmet Kaya’nın ‘Ayrılığın hediyesi..’ sözleri vardı. 

‘KUR’AN OKUYOR DUA EDİYORUM’

Milli futbolcunun sahip olduğu karakter, başarısı üzerinde önemli etki yaptı. Kendisi ile yapılan özel röportajlarda, üstlendiği görevde, Kur’an okumak ve dua etmenin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunun, her defasında altını çiziyor. Anlattıklarına bakıldığında, yaşadığı her anının kazanca dönüştürmesini iyi biliyor-beceriyor. Böyle bir sonuçta, profesyonelliğin sadece bir konuda değil de, yaşamın her anında-aşamasında olması gerektiğinin mesajını veriyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 27 Okunma TFF’ye yabancı başkan (mı!) 17 Nisan 2024 | 99 Okunma Seçim sonrası CHP’li belediyeler, özel gereksinimli bireyler ve spor 14 Nisan 2024 | 41 Okunma Sporla gençliğimiz ve geleceğimizi kâbusa dönüştürmeyelim!.. 12 Nisan 2024 | 52 Okunma Bayramlar... Gazze... Süper Kupa... Vefat... 10 Nisan 2024 | 47 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar