Aziz Yıldırım nasıl bırakır?

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım kararını verdi; ‘Şike süreci sonuçlanana kadar adayım’. Yıldırım, böyle bir karar almasında, bir gazetede  aleyhine...

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım kararını verdi; ‘Şike süreci sonuçlanana kadar adayım’. Yıldırım, böyle bir karar almasında, bir gazetede  aleyhine çıkan ilanın etkili olduğunu söylüyor.. Peki, böyle bir karar, bir başkana ne kazandırır, veya tam tersi yaklaşımla, Fenerbahçe’ye ne kaybettirir? 

Sarı-lacivertli ekipte Aziz Yıldırım’ın başkanlık dönemine şöyle bir göz atın. Sayın Yıldırım bugün bırakıp gitse, kime, ne şekilde etki eder, hiç düşündünüz mü? Bir başkan düşünün ki, adı şike sürecine karışmış. Yine bir başkan düşünün ki, her söylediği gündem, her konuştuğunun etki alanına giren birçok muhatap var. Başkanın temsil ettiği camia büyük olunca, her konuşması ister istemez ‘yıldırım’ hareketi ile gündemin ilk sırasına yerleşiyor. 

Bu tür durumlardan en çok etkilenenlerden birisi de ligde şampiyonluklarını ilan eden, tarihi rakipleri Galatasaray. Ne diyorlar; ‘Fenerbahçe başkanının seçime girip girmemesi, dahası başkan adaylığı sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğunu gölgelememeli.’ Onların haklılığı, gölgenin kalkmasına yetmiyor maalesef!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kerem Aktürkoğlu Gazze’yi unutmadı 27 Mart 2024 | 132 Okunma İBB’de elden para geçmez ise bu ‘balya balya’ paralar da neyin nesi? 24 Mart 2024 | 142 Okunma İBB Spor Kulübü yazan çantadaki paralar ve kadını güreştirmek... 22 Mart 2024 | 232 Okunma Filistin pankartı, futbol terörü ve Ali Koç’un istifası... 20 Mart 2024 | 677 Okunma Murat Kurum, İBB Spor İstanbul’un kapısına vurulan zinciri kırmaya geliyor… 17 Mart 2024 | 128 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar