Tehlike çemberindeki Fenerbahçe!..

Süper Ligin yeni lideri Fenerbahçe. Sarı-Lacivertli ekip yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Oyunun saha içinde kazanıldığı gerçeği göz önüne getirildiğinde, zor geçeceği her halinden belli olan...

Süper Ligin yeni lideri Fenerbahçe. Sarı-Lacivertli ekip yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Oyunun saha içinde kazanıldığı gerçeği göz önüne getirildiğinde, zor geçeceği her halinden belli olan Eskişehir maçının sonucunu beklemekten başka bir seçenek kalmıyor. Bu gerçekler ışığında, futbolumuzda ‘maalesef’ diyeceğimiz, saha dışı olaylar da yok değil!..

Ligin sonlarına doğru yaklaşıldığında, özellikle zirve yolunda ‘enteresan’ sayılabilecek olaylar yaşanmıyor değil! Bu tespitlere en belirgin örnekler Galatasaray’daki ‘seçim’ süreci, Beşiktaş’ta yaşanan ‘haciz’ olayı ve Fenerbahçe’de şimdilerde ‘zirve’ yapan Alex tartışmaları. Muhatap takım lider olunca, ona yapılanlar da ister-istemez önem kazanıyor.

Brezilyalı oyuncunun ‘futbolculuk’ döneminde, sarı-lacivertli ekibe katkısını kimse inkâr edemez! Alex’in Fenerbahçe’ye katkısı kadar, gidişi de tartışma konusu oldu. Başarısından dolayı ‘heykeli’ dahi dikilen oyuncunun, bir anda kendisini kulübün kapısının önünde bulması ‘ayrıca’ tartışılmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Futbol Federasyonu başkanı kim olmalı? 24 Nisan 2024 | 101 Okunma Sürdürülebilir ‘özel gereksinimli’ spor faaliyetleri ve TFF örneği 21 Nisan 2024 | 28 Okunma Paris Olimpiyatları, Hera tapınağı ve Gazze katliamı… 19 Nisan 2024 | 38 Okunma TFF’ye yabancı başkan (mı!) 17 Nisan 2024 | 99 Okunma Seçim sonrası CHP’li belediyeler, özel gereksinimli bireyler ve spor 14 Nisan 2024 | 41 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar