Nirvana’ya ulaştı

6 sene önce Arda’nın Barça’da oynama ihtimalinin %1 bile olacağını düşünmezdim Arda mucizeyi gerçekleştirdi. Onun için bundan sonrası yok. Nirvana'ya ulaştı. Artık hedefi Barcelona'nın 11...

6 sene önce Arda’nın Barça’da oynama ihtimalinin %1 bile olacağını düşünmezdim

Arda mucizeyi gerçekleştirdi. Onun için bundan sonrası yok. Nirvana'ya ulaştı. Artık hedefi Barcelona'nın 11 oyuncusu olup futbolu burada bırakmak olmalıdır.

ARDA MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ 
Altı sene önce, "Barcelona'nın stadına ancak maç izlemeye gider" dediğiniz Arda Turan 41 milyon Euro'ya Barcelona'da. Neler hissediyorsunuz? 
Çok mutluyum. Bunu zaten iki gün önce attığım twitte de belirttim. 6 sene önce katıldığım bir TV programında Arda'nın değil Barça'da oynayacağını Barça'da idmana çıkabileceğini bile düşünmediğimi söylemiştim. Düşünmüyordum da. Ama sadece ben mi, tabii ki hayır. Bundan 5 ya da 6 sene önce Türkiye'de spor adamları, spor kamuoyu ya da futboldan anlayan insanları içeren bir anket yapılmış olsaydı Arda'nın Barça'da oynama ihtimalinin yüzde bir bile çıkacağını düşünmezdim. Ama Arda büyük bir mucizeyi gerçekleştirdi. Şu andaki Barcelona sadece dünyanın en iyi takım değil dünya futbol tarihinin milli takımlar dahil en iyi takımı. 50'lerin, 60'ların, 70'lerin ya da 80'lerin herhangi bir takımını ya da milli takımını şu andaki Barcelona'nın karşısına çıkarıp 10 maç yaptırın en az 7-8 kez Barcelona kazanır. Dolayısıyla Arda çok zoru, en zoru, hatta mucizeyi gerçekleştirdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Penaltılar ve kırmızı doğru 18 Mart 2024 | 1.053 Okunma Mert Hakan hakemi tehdit ederek sindirdi 11 Mart 2024 | 654 Okunma Şimşek, mutlak kırmızıyı atladı 09 Mart 2024 | 353 Okunma Beşiktaş’ın penaltısı güme gitti 04 Mart 2024 | 855 Okunma Dzeko ve Tadic yakışanı yaptı 03 Mart 2024 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar