Şeytan bunun neresinde!

PKK’nın arkasında 20 ülkenin desteği varmış. “21.si Rusya oldu” diyecektim, ama ilişkiler Erdoğan-Putin görüşmesinden sonra tekrar rayına girdi. Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü nam-ı...

PKK’nın arkasında 20 ülkenin desteği varmış. “21.si Rusya oldu” diyecektim, ama ilişkiler Erdoğan-Putin görüşmesinden sonra tekrar rayına girdi.

Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü nam-ı diğer NATO, Kuzey Amerika ve Avrupa’dan 28 üyeden oluşan uluslararası bir ittifaktır. Bu ülkelerden Türkiye ve İzlanda’yı çıkmak gerek. Birinin ordusu yok, ötekisi Türkiye zaten.. Ama öte yandan buna Vatikan ve İsrail’i de eklemek gerek.

NATO üyeleri şunlar: ABD, Almanya, Arnavutluk, Belçika, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, İspanya, İtalya, İzlanda, Kanada, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Yunanistan.

PKK’ya destek verenlere İsrail ve Vatikan’ı da eklemek gerek. Suriye, Irak ve İran’ı da.. Ermenistan’ı da.. O zaman bu kadar üyeyi de NATO listesinden çıkarmak gerek.

Ama sonuçta ne olursa olsun, NATO’ya üye ülkelerin yarısından fazlası PKK’nın, HDP’nin arkasında. PYD’nin yanında..

Evet, bu görüntüden çıkan manzara şu: FETÖ de, PKK / PYD / HDP de, DAEŞ de aslında bir NATO örgütü..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar