Ah Hollanda!

Wilders’in Netherlands’ına olanları biliyorsunuz. Wilders İslamofobik bir Siyonist faşist.  “Alçak Ülke” diyeceğim, birileri hakaret zannedecek. Ülkenin büyük bir bölümü deniz seviyesinin altında...

Wilders’in Netherlands’ına olanları biliyorsunuz.

Wilders İslamofobik bir Siyonist faşist. 

“Alçak Ülke” diyeceğim, birileri hakaret zannedecek. Ülkenin büyük bir bölümü deniz seviyesinin altında olduğu için oraya Netherlands, yani “Alçak Ülke” deniyor.. Fransızlar da bu bölgeyi Pays-Bas yani “alçak ülke” olarak tanımlar. Eğer kutuplardaki buzullar erimeye devam edecek olursa yakın gelecekte sırf bu sebeple Hollanda diye bir ülke olmayabilir..

Türkiye karşıtı ve İslamofobik söylemleriyle de bilinen Geert Wilders’in partisinin adı Özgürlük Partisi (PVV). Başbakan Mark Rutte’nin partisinin adı da Özgürlük ve Demokrasi için Halkın Partisi (VVD). Rutte merkez sağda bir politikacı. 

Bu Mark Rutte denilen adam 50 yaşında bir politikacı. Partisinin adı Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi. Ne özgürlük ama, o ne demokrasi öyle, halkçılıkları da CHP’nin halkçılığına benziyor. Bu adam 14 Ekim 2010’dan beri Başbakan. 

1991’e kadar Liberal Gençlik Örgütünde çalışmış. 2004’de bakan olmuş. Bekâr. Kalvinist Reform Protestan Kilisesi üyesi. 

Hollandalıların demokrasiye ve insan haklarına bağlılığını biz Bosna’da Srebrenitsa katliamında gördük!? 

Bugün Rutte, seçmen toplam sayısının % 12’sinin bile desteğini alan biri değil.. Seçmenin yarısı sandığa gitmemiş, gidenin de % 25’inin oyunu ancak almış. Batının cici demokrasisi böyle. Kalkmış bize laf söylüyorlar.

Biliyorsunuz herhalde Hollanda’da uyuşturucu kullanımı serbest. Balkonunuzda esrar yetiştirebilirsiniz. lezbiyen ve homoseksüel evlilikler de serbest.. Bu rezaletin arkasında bu kafada insanlar var. Özgürlük deyince fuhuş, alkol ve uyuşturucu anlıyorlar..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar