O gün, bugün!

Hep diyorum ya, biz tarihin yaşayan tanıklarıyız.. Biz yaşarken oluyor her şey! Şikayet makamında değiliz, çözüm makamındayız. Kurtarıcı yok, bunu da unutmayalım. Her topluluk layık olduğu gibi idare...

Hep diyorum ya, biz tarihin yaşayan tanıklarıyız.. Biz yaşarken oluyor her şey! Şikayet makamında değiliz, çözüm makamındayız. Kurtarıcı yok, bunu da unutmayalım. Her topluluk layık olduğu gibi idare olunacak.

Şunu da aklımızdan çıkarmayalım: Allah bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir..

Dahası da var: Bize hayır gibi gelen şeylerde şer, şer gibi gelen şeylerde Allah hayır murat etmiş olabilir. Biz bilmeyiz, Allah bilir..

Hadi çıkın içinden çıkabilirseniz bu işin..

Unutmayın: Allah sizin ellerinizle zalimleri cezalandırmak ve mazlumlara yardım etmek istiyor.

Evet, O yeryüzünü size mescid kılmak istiyor. Sizi yeryüzünün varisi kılmak istiyor.

Ama O cahil ve zalim bir topluluğa hidayet nasib etmeyeceğini de söylüyor. Kafir, fasık, zalim ve müfsit bir topluluğa yardım etmememizi emrediyor. Son ateşin bize de dokunacağını haber veriyor.

Servet ve iktidar O’nun tasarrufundadır. Hiç kimse O’nu hiçbir şeye mecbur bırakamaz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar