Sona doğru

Savcılıklar çok çok önemli bilgilere ve belgelere ulaştılar.. Bunların inlerine yeni girildi. Ya da daha önce elde edilen belgelerdeki ayrıntılara yeni ulaşıldı ya da Puzzle’ın parçaları yeni yeni bir...

Savcılıklar çok çok önemli bilgilere ve belgelere ulaştılar.. Bunların inlerine yeni girildi. Ya da daha önce elde edilen belgelerdeki ayrıntılara yeni ulaşıldı ya da Puzzle’ın parçaları yeni yeni bir araya getiriliyor ve fotoğrafın tamamına ulaşılıyor..

Sanırım büyük fotoğrafın ortaya çıkmasına daha bir iki ay var.. Fotoğrafın tamamı ortaya çıktığında bir başka gerçekle yüzleşeceğiz, o da bu işin uluslararası ayağı..

Hep söylüyorum, bu senaryo Türkiye’de başlayıp biten bir senaryo değil.. 

Bu işin sermaye, siyaset, bürokrasi, STK ayağı var, medya ayağı var, ama iş bundan ibaret değil. Bu işin diplomasi ayağı da var. Vatikan, İsrail, Almanya, ABD ayağı var. NATO ayağı var.. İngiltere ayağı var ve 140 ülkede  ayağı olan bir örgütten söz ediyoruz..

Fuller Kanada’da yaşıyor ve FETÖ’cüler için Kanada 2. Amerika.. Zaten Kanada, İngiltere ve Fransa’nın değil mi? Fransa da var bu işin içinde, Hollanda da, Belçika da.. İsviçre de var..

CIA zaten işin merkezinde. FBI da işin içinde.. Uluslararası finans sistemleri de bu kirli oyunun birer parçası..

Bu ihanet çetesinin kanlı planları içinde İran’la savaş da var, Ermenistan’ın Anadolu topraklarına girmesi de.. Yunanistan’ın bu senaryodaki rolü sanılandan çok daha önemli. Akdeniz’deki 6. Filo da işin içinde, Kıbrıs’taki Dikelya ve Ağrotur da..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar