Gölge etme kovboy!

Moody’s, Türkiye’nin kredi notunu düşürmüş. Tamam, insanlık vicdanı da sizin itibar notunuzu, erdem notunuzu düşürdü.. Siz gidip terör örgütleri ile kol kola girin, sonra da aleme ahlak dersi verin, artık...

Moody’s, Türkiye’nin kredi notunu düşürmüş. Tamam, insanlık vicdanı da sizin itibar notunuzu, erdem notunuzu düşürdü.. Siz gidip terör örgütleri ile kol kola girin, sonra da aleme ahlak dersi verin, artık kim inanırsa size!

Kendini “dünyanın jandarması” olarak görüyordu.. Mazlum milletlerin koruyuculuğuna soyunuyordu. Ama şimdi insanlar ABD’den vebadan kaçar gibi kaçıyor. Adeta “Gölge etme, başka ihsan istemeyiz” diyorlar, yardım teklifini bile kabul etmiyorlar.. ABD sadece kendine kızanlara kızıyor. Dönüp kendine bakmıyor. “Nerede yanlış yaptım” diye sormuyor.

İyi PKK’ya, PYD’ye, FETÖ’ye arka çık. “Benim teröristim iyidir” de. Onlara silah, para, eğitim, istihbarat sağla.. Darbeye “darbe” diyeme, darbeciye de “darbeci” deme, sonra da çık “demokrasi havarisi” kesil.. Fahişeye “iffet madalyası” takmak gibi bir şey böyle bir şey..

15 Temmuz’da suçüstü oldunuz bayım! Mızrak çuvala sığmıyor.. Kimseyi kandıramazsınız bu saatten sonra..

İsrail’e 38 milyar dolar askeri yardım öyle mi? Tarihin en büyük askeri yardımı seçimlerde Yahudi lobisinin desteğini almak için rüşvet mi, yoksa, bir İsrailli bakanın dediği gibi, İslam’a karşı bölgede bir bariyer oluşturma adına üstlendiği misyonun karşılığı bir katkı payı ya da ücret mi? Peki Ermeni lobisinin desteği için ne ödeyeceksiniz, Erivan’a! Başka kime ne kadar ödeyeceksiniz?

ABD peşi sıra İsrail’i, AB ülkelerini, NATO’yu, bölgedeki müttefiklerini ve işbirlikçilerini de kendi cehennemine doğru sürüklüyor.. Durmak yok yola devam cehennemin dibine kadar yolunuz var.. Siz Sisi’ye destek vermeye devam edin.. Darbecilere destek vermeye devam edin.. Homoseksüellere, fahişelere arka çıkın.. Filistinlileri es geçin. Sahi, 3 yıldır şu DAEŞ ile gerçekten başedemiyordunuz değil mi? İslamifobia çığırtkanlığına devam..

Gezi’de amma iyi iş çıkarmıştınız değil mi, ama direkten döndü! Erdoğan’la yüz yüze gelince canım ciğerim, arkasını dönünce niye değişiyor bir anda suratınızın ifadesi. Elinizden gelse bir kaşık suda boğacaksınız adamı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar