Ankara, ah Ankara!

Gale Rabbiş rahli, sadri ve yessirli emri, vahlül ukdeten min lisani. Yefgahu, gavli. Şimdi sabretmek gerek. Sabredenler, şükredenler, Şeytanın kışkırtmasına karşı direnenler kazanacak.. Beklenen oldu. Sürpriz yok. Kimse kavga...

Gale Rabbiş rahli, sadri ve yessirli emri, vahlül ukdeten min lisani. Yefgahu, gavli.

Şimdi sabretmek gerek. Sabredenler, şükredenler, Şeytanın kışkırtmasına karşı direnenler kazanacak..

Beklenen oldu. Sürpriz yok. Kimse kavga gürültü beklemesin.

Tamam Esed-MOSSAD bastıracak. Paralel-PKK/PYD/HDP-DAEŞ bastıracak. Kurt dumanlı havayı sever. Bu fırsatı iyi değerlendirmeye çalışacaklardır. Ama göreceksiniz bekledikleri olmayacak..

Tamam Davudoğlu Başbakanlığa ve Genel Başkanlığa veda ediyor..

Yerine kimin geleceğine ilişkin bir sürü senaryo var.. Bu konuda bir sürpriz  olmaz..

Bakarsınız Genel Başkan başka, Başbakan başka olur. Başkanlık sistemine geçilince kadar bu böyle devam edecek.

Ankara gündemi allak-bullak oldu. Herkes MHP’yi konuşurken, bugün gündem AK Parti. Yeni Başbakan belli olduktan sonra yeni Bakanlar Kurulu tartışılacak, Yeni Başkanlık Divanı, Yeni Bürokrasi, Yeni Hükümet Programı, belki teşkilatlarda yenilenmeye gidilecektir..

Paniğe gerek yok. Bu olanlar bazı şeylerin işareti olabilir ama sonuçta her topluluk layık olduğu gibi idare olunacak. Tencere yuvarlanacak kapağını bulacak. Siz kendinizden eminseniz paniğe gerek yok. Ya da Allah (cc) bizi mallarımız, canlarımız, sevdiklerimizle, kimi zaman artırarak, kimi zaman eksilterek imtihan edecektir.. Bu bir başka kriter: Bize hayır gibi gelen şeyde şer, şer gibi gelende Allah hayır murat etmiş olabilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.645 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.049 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar