Ve hükümet kuruluyor..

Meclis başkanından sonra sıra hükümetin kurulmasındaydı. O da kuruluyor... Türkiye’nin bu süreçte boşa harcayacak bir kuruş parası, boşa geçirecek bir saniye zamanı yok.. Bu sadece bizim için...

Meclis başkanından sonra sıra hükümetin kurulmasındaydı. O da kuruluyor...

Türkiye’nin bu süreçte boşa harcayacak bir kuruş parası, boşa geçirecek bir saniye zamanı yok.. Bu sadece bizim için değil, bölge ve dünya şartları açısından da böyle.. boşa geçirilecek zamanın kan ve can maliyeti çok yüksek olacak..

Dünya barut fıçısı gibi. Birileri de bu yangına odun taşıma gayretinde.. Bu durumu bir fırsat olarak görüp, ganimete çevirme çabasında.

Fransa daha ilk günden Paris saldırısını kendilerine yönelik bir saldırı olarak değil, daha ötesi, savaş ilanı olarak gördü. Birileri bu saldırıyı batı uygarlığına yönelik bir saldırı olarak değerlendirdi.. Batı dünyasında birileri bu duruma karşı giderek büyüyen bir öfke duyuyor.. Sanki Paris saldırısı ABD’nin 11 Eylül’üne benziyor. İster misiniz, ABD’nin Irak’ı işgal etmesi gibi, Fransa da bu saldırıyı bahane edip, Suriye’ye saldırsın.

Fransa 3 ay süre ile olağanüstü hal ilan etti.. Hollanda ve Belçika da teyakkuzda.. Bir ampul patlaması bile insanlarda paniğe sebeb olabiliyor.. Birileri elindeki bir paketle, devreye gezen polislere doğru koşacak olsa, ya da yoldan karşıya koşarak geçecek olsa, orada devriye gezen bir asker veya polis varsa, kurşunlara hedef olabilir..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar