Bahçeli ne yapmak istiyor?

Bahçeli; Ecevit ve Mesut Yılmaz’a gösterdiği anlayış ve desteğin, işbirliğin binde birini Erdoğan ve Davudoğlu’na göstermiyor..O devlet Bahçeli, Anasol-M hükümetinde 22 banka batırılıp 42...

Bahçeli; Ecevit ve Mesut Yılmaz’a gösterdiği anlayış ve desteğin, işbirliğin binde birini Erdoğan ve Davudoğlu’na göstermiyor..
O devlet Bahçeli, Anasol-M hükümetinde 22 banka batırılıp 42 milyar dolar hortumlanırken neredeydi.. Dürüstlük, devlet adamlığı bu mu?

Seni eleştirdiği için, kötü gidişe dur dedi diye eski bir milletvekilini bir çırpıda ihraç eden kim.. Şimdi sıra Türkeş’te. Türkeş’siz bir MHP.. İyi, hayırlı olsun.

Ergenekon avukatlığından paralel devlet işbirliğine.. Bahçeli az zamanda büyük işler başardı!
Devlete, Anayasaya sadakat yeminine uygun davranıp, ülkedeki krizi daha da derinleştirmemek için Davudoğlu’nun davetine evet diyen bir politikacıyı ihraç edeceksin. Et bakalım. Sen dün Ecevit’in davetine evet demedin mi? Bu Bahçeli’nin kendini inkarıdır.

Şimdi, dün Davudoğlu Kılıçdaroğlu ile niye görüşüyor diye mangalda kül bırakmayanların şimdi, bugün gelinen noktada, HDP’nin iktidara ortak edilmesinin hesabını Bahçeli’den sormaları gerekir.

Bahçeli bugün derin bir misyon yüklendi. AK Parti’yi boğmak, CHP’ye iktidar yolunu açmak için, derin senaryoya hizmet veriyor..
Aslında Bahçeli aynı zamanda, aynı şekilde MHP’yi bitirmek için, siyaseten harakiri yapıyor.. Bu işin faturası Bahçeli için de, MHP için de göreceksiniz çok ağır olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar