Kandil demokrasisi mi, Nişantaşı demokrasisi mi?

AK Parti memleketi batırıyor, evet size ancak Kandil, afedersiniz HDPdemokrasisi paklar, hadi Nişantaşılı tatlı su demokratları, koşun.. HDP oy aldı. Nasıl aldığını herkes biliyor. Bir kısmı...

AK Parti memleketi batırıyor, evet size ancak Kandil, afedersiniz HDPdemokrasisi paklar, hadi Nişantaşılı tatlı su demokratları, koşun..

HDP oy aldı. Nasıl aldığını herkes biliyor. Bir kısmı ödünç, bir kısmı tehdit ve şantajla..

“AK Parti zulmü”nden “HDP’nin merhameti”ne sığınanlar da yok değil elbette!?

Arı-kovan yüzü görmemiş bal misali, sandık yüzü görmemiş oylarla HDPbir seçim zaferi kazandı..

Van’dan bir AK Partili arkadaş arıyor.. Seçimden önce koskoca ilde seçim bürosu yapacak kiralık büro bulamadık diyor. 3 ay için 3.000 lira etmez yere 3 ay için 80.000 lira vermişler.. Önce bir düzineden fazla yere kapora vermişler, bir hafta içinde herkes gelmiş kaporasını geri verip, kontrat yapmaktan vazgeçmiş.. Düşünebiliyor musunuz, bir iktidar partisi bir ilde seçim bürosu yapacak mekan bulamıyor..

1200 kişi il ve çevresi için sandık müşahidi listesi hazırlamışlar.. Bunları eğitmişler ama, il seçim kuruluna listeler verilmiş, hemen ardından her gün onlarca kişi müşahidlikten vazgeçtiklerini bildirmeye başlamışlar.. İlk müşahid toplantısına 500 kişi gelebilmiş, 2’ncisine 300 kişi. Onlar da adayların akrabaları, teşkilat mensupları ve aileleri. O 300 kişi sandık bölgelerine gönderilecek, anlaştıkları minibüsçülerin hiçbiri gelmemiş.

Sonra sonuç malum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.050 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.595 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar