Fırtına öncesi sessizlik

Cin şişeden çıktı..  Pandora’nın Kutusu açıldı.. AK Parti’nin 3 talihsizliği. Cemaate güvendi, onunla dostça ilişkiler kuracağını sandı, ama yanıldı.. Aslında yanılan...

Cin şişeden çıktı.. 

Pandora’nın Kutusu açıldı..

AK Parti’nin 3 talihsizliği. Cemaate güvendi, onunla dostça ilişkiler kuracağını sandı, ama yanıldı.. Aslında yanılan sadece AK Parti değil, Cemaat de AK Parti’yi kazanacağını sanmıştı..

Sonra AK Parti, Esed’i iyi insani ilişkilerle kazanacağını sandı. Yanılmıştı..

Ardından çözüm süreci, barış süreci ile PKK’ya silah bıraktıracağını sandı. Yine başaramadı..

Şimdi 3 cephede birden savaşıyorlar. Aslında 7 düvele karşı verilen bir savaş bu..

Barış süreci AK Parti için bir umut, insani bir girişimdi, ama şahinler için dağ kadrolarını silahları ile birlikte şehirlere yerleştirmek, şehirdeki gençleri dağa çıkarıp eğitmek için bir fırsata döndü..

Paralel yapı, derin devlet, Esed, İsrail, DAEŞ, PKK/PYD, DHKP-C hepsi kol kola..

Bu senaryoda Gülen de bir örgüt lideri, Esed de.. Gülen dini bir kanaat önderi ya da Esed Suriye devletinin Cumhurbaşkanı değil. Nusayri gerilla savaşçılarının komutanı gibi bir rol üstlendi..

Polis alarmda, suikast timleri, canlı bombalar, bomba yüklü araç, mayınlı alanlarla ilgili her saat başı yeni bir haber geliyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.045 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar