Seçim olursa

Meclis başkanı seçildi. Salı günü meclis çalışmalarına başlarken, Beştepe de hükümeti kurmak için Davudoğlu’nu görevlendirecek. Şimdi kartlar yeniden karılacak. Bugüne kadar...

Meclis başkanı seçildi. Salı günü meclis çalışmalarına başlarken, Beştepe de hükümeti kurmak için Davudoğlu’nu görevlendirecek. Şimdi kartlar yeniden karılacak. Bugüne kadar konuşulanlar dünde kaldı.

Seçim olursa seçmen neyi oylayacak? Sadece partilere mi, ya da adaylara mı oy verecek..

Partiler seçim vaadlerini yenileyecekler mi ya da adaylarını yenileyecekler mi göreceğiz.. Ama seçim güvenliği konusunda özellikle doğu ve güneydoğuda tedbirler artırılacak.. AK Parti’nin oy kaybına uğradığı bölgelerde aday değişikliği de bekleniyor.. HDP yeni bir seçime hangi kadro ile çıkacak o da belli değil.

Bana kalırsa seçmen yeni bir seçimde tercihini yeniden gözden geçirecek.. Oy kullanırken bu süreçte ülkede, bölgede yaşananları da aklında tutacak. Hatta seçmen Suriye ve Irak’a bakacak, Yunanistan’a, Mısır’a, Ukrayna’ya bakacak.. Aklıbaşında hiç kimse ülkesinin bu ülkelere dönmesini istemeyecektir. Böyle bir akıbet kurtlar sofrasına yem olmak anlamına gelecektir.. 

Esnaf bugünkü durumdan şikayetçi. Buna sebeb olan ise yaşanan siyasi kriz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.642 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.130 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.044 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.590 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar